Dolar

32,5800

Euro

34,9933

Altın

2.452,38

Bist

9.716,77

CHP'li başkan oy oranları sebebiyle soluğu falcıda aldı

İzmir'de CHP'li bri başkanın muhalefetin aldığı oylar nedeniyle yeniden başkan seçilip seçilmeyeceği kuşkusuyla falcıya gittiği konuşuluyor...

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-25 17:58:43

CHP'li başkan oy oranları sebebiyle soluğu falcıda aldı

Ege Postası'ndan Yağmur Uygur'un haberine göre Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir teşkilatında hafta sonu tamamlanan delege seçimlerinin hemen ardından bir ilçe başkanının yeniden başkan seçilip seçilmeyeceğini merak ederek falcıya gittiği konuşuluyor.

İlçede yapılan mahalle delege seçimlerinde muhaliflerin yoğun baskısını hisseden ve bıçak sırtı bir seçim süreci geçirdiği iddia edilen meçhul başkanın kim olduğu merak ediliyor.

İlçe başkanı ve ilçenin adının verilmediği haberde, ilçe başkanının yeni dönemde tekrar başkan seçilip seçilmeyeceğini falcıya sorduğu ve ilk görüşmede yanıt alamadığı, bunun üzerine de ikinci defa falcıya gittiği yazıldı.

KAYIT BAŞKANA YOLLANDI

Yapılan ikinci görüşmeye eşiyle giden meçhul ilçe başkanına, falcının “Seninle ilgili bir sıkıntı yok, ilçe başkanı seçileceksin” dediği, bu görüşmenin ses kaydının alındığı ve bu kaydın ilçe belediye başkanına ulaştırıldığı da iddialar arasında.

Haber Ara