Dolar

32,5860

Euro

35,0210

Altın

2.457,15

Bist

9.772,87

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi oyuncuları kimler?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi oyuncuları kimler? TRT 1'in yeni dizisi 'Bir Zamanlar Kıbrıs' fragmanıyla büyük bir beğeni topladı. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi oyuncuları kimler? Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde kimler oynuyor ve dizi ne zaman başlayacak? İşte merak edilen oyuncu kadrosu ve Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi detayları...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-26 14:13:24

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi oyuncuları kimler?

Tamamı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde çekilen Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin başrollerini  Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu paylaşıyor. 

Dizinin yayınlanan ilk fragmanında 1963 yılında yaşanan ve tarihe "Kanlı Noel Gecesi" olarak geçen sahneden bir kesit verildi. 

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi senaristi kim?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin senaristliğini Emre Özdür ve Başar Başaran üstlendi. 

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi ne zaman yayınlanacak?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi 1 Nisan Perşembe günü saat 20:00'da TRT 1 ekranlarında sevenleriyle buluşacak.

Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları;

- Ahmet Kural,

- Serkan Çayoğlu,

-Pelin Karahan,

-Tayanç Ayaydın,

- Gülper Özdemir

- Devrim Saltoğlu

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi konusu ne?

Yönetmen koltuğunda Hakan İnan'ın oturduğu, yapımını TMC Film'in, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin konusu; 

1963 yılında adanın pastoral coğrafyasında neşeli hayatlarını süren sakız tüccarı Dereli ailesi, Kanlı Noel olarak bilinen olayların başlaması ile diğer Türk aileler gibi saldırıya uğrar. Birbirlerinden ayrı düşen aile fertleri kasabalarından sürülüp zorunlu bir göçe başlarken ailenin başındaki Kemal Dereli kendi ailesiyle birlikte göç yolundaki binlerce Türk'ün lideri haline gelir.

Kıbrıs'ta yaşam mücadelesi sürerken Türkiye'den adaya gizli görevle yollanan Ankaralı ise Lefkoşa'da olayların seyrini değiştirir. Adada gizli kahramana dönüşen Ankaralı ve ayrı düştüğü nişanlısının hasretle ve yaşam mücadelesi ile harmanlanan aşkı da Dereli ailesinin hikayesi ile iç içe geçer.

Haber Ara