Dolar

32,5581

Euro

34,8716

Altın

2.425,23

Bist

9.722,09

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi konusu nedir?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi konusu nedir? TRT 1 kanalında meydana gelecek olan 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinin fragmanı seyirciyi meraklandırdı. Peki ama Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin konusu nedir? Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi saat kaçta ve hangi kanalda? Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin oyuncuları ve detayları...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-26 15:52:37

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi konusu nedir?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin başrolünü Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu paylaşıyor. 

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin senaristliğini Emre Özdür ve Başar Başaran üstlendi. 

1 Nisan Perşembe günü saat 20:00'da TRT 1 ekranlarında sevenleriyle buluşacak.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi konusu nedir?

Yönetmen koltuğunda Hakan İnan'ın oturduğu, yapımını TMC Film'in, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin konusu; 

1963 yılında adanın pastoral coğrafyasında neşeli hayatlarını süren sakız tüccarı Dereli ailesi, Kanlı Noel olarak bilinen olayların başlaması ile diğer Türk aileler gibi saldırıya uğrar. Birbirlerinden ayrı düşen aile fertleri kasabalarından sürülüp zorunlu bir göçe başlarken ailenin başındaki Kemal Dereli kendi ailesiyle birlikte göç yolundaki binlerce Türk'ün lideri haline gelir.

Kıbrıs'ta yaşam mücadelesi sürerken Türkiye'den adaya gizli görevle yollanan Ankaralı ise Lefkoşa'da olayların seyrini değiştirir. Adada gizli kahramana dönüşen Ankaralı ve ayrı düştüğü nişanlısının hasretle ve yaşam mücadelesi ile harmanlanan aşkı da Dereli ailesinin hikayesi ile iç içe geçer.

Haber Ara