Dolar

32,5470

Euro

34,9451

Altın

2.448,83

Bist

9.716,77

Banvit, ligde ve Avrupa'da zirveyi hedefliyor

Banvit, ligde ve Avrupa'da zirveyi hedefliyor

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-23 16:27:31

Banvit, ligde ve Avrupa'da zirveyi hedefliyor
Banvit Basketbol Kulübü Genel Menajeri Turgay Çataloluk, 2015-2016 sezonunda hem Basketbol Süper Ligi hem de ULEB Avrupa Kupası'nda zirve mücadelesi verebilecek iyi bir takım oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Çataloluk, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, geçen sezon ULEB Avrupa Kupası'nda istedikleri dereceye ulaştıklarını anlattı.

Her sezon olduğu gibi asıl hedeflerinin Avrupa'da başarılar kazanmak olduğunu vurgulayan Çataloluk, şöyle konuştu:

"ULEB Avrupa Kupası kadar Basketbol Süper Ligi'ni de çok önemsiyoruz. Onun için takım oyuncularında ciddi değişiklilikler yaptık. Geçtiğimiz yıllarda takımımızda oynayan yabancılarla yollarımızı ayırdık ve yerlerine daha genç, başarıya aç oyuncuları kadromuza kattık. Değişime ayak uydurabilecek oyuncuları takıma kazandırdık. Takımın büyük çoğunluğunu yabancıların oluşturması, kalanların ise altyapıdan gelmesi ve maç tecrübelerinin olmamasından dolayı milli takıma oyuncu göndermekte sıkıntılar yaşıyoruz ancak önümüzdeki yıllarda takımımızdan çok sayıda oyuncumuzu milli takıma göndereceğimizi düşünüyorum."

Çataloluk, yeni oyuncuların uyumunda taraftarların önemli bir rolü olacağını dile getirdi.

Taraftar desteğini her zaman yanlarında görmek istediklerini belirten Çataloluk, "Şimdiye kadar dış transferde 7 oyuncuyla anlaştık. Bugün itibarıyla transfer sezonunu kapattık. Sezona bu kadroyla başlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Ara