Dolar

32,3877

Euro

35,0299

Altın

2.326,65

Bist

9.139,19

Altunizade-Çamlıca metrosu nereden geçecek? Altunizade-Çamlıca metro durakları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan İstanbul'a yeni raylı sitem müjdesi geldi. Karaismailoğlu açıklamasınada 'Altunizade-Çamlıca ve Kazlıçeşme-Sirkeci hatları olmak üzere iki raylı sistem hattı daha kazandırıyoruz' dedi. Peki Altunizade-Çamlıca metrosu nereden geçecek? Altunizade-Çamlıca metro durakları nerede olacak? Bakan İsmailoğlu'nun açıklaması ile Altunizade-Çamlıca arasında ulaşım yapanlar sevindi.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-01 11:19:04

Altunizade-Çamlıca metrosu nereden geçecek? Altunizade-Çamlıca metro durakları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan İstanbul'a yeni raylı sitem müjdesi geldi. Karaismailoğlu açıklamasınada "Altunizade-Çamlıca ve Kazlıçeşme-Sirkeci hatları olmak üzere iki raylı sistem hattı daha kazandırıyoruz" dedi. Peki Altunizade-Çamlıca metrosu nereden geçecek? Altunizade-Çamlıca metro durakları nerede olacak? Bakan İsmailoğlu'nun açıklaması ile Altunizade-Çamlıca arasında ulaşım yapanlar sevindi. 

Altunizade-Çamlıca metrosu nereden geçecek?

Bakan Karaismailoğlu İstanbul ile iligili flaş bir açıklamada bulundu. Karaismailoğlu açıklamasında "İstanbul'a Altunizade-Çamlıca ve Kazlıçeşme-Sirkeci hatları olmak üzere iki raylı sistem hattı daha kazandırıyoruz." dedi. Altunizade-Çamlıca metrosu nereden geçecek?

Altunizade-Çamlıca metro durakları nerede olacak?

Altunizade – Çamlıca Metro” hattında Altunizade, Çamlıca Tepesi, Ferah Mahallesi ve Çamlıca Cami 4 adet istasyon yer alacak. Altunizade istasyonu aç-kapa tekniği ile inşa edilecek ve Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı ile bağlantı noktası olacak.

Güzergâh, Altunizade İstasyonu ile başlayarak Çamlıca Tepesi Sosyal Tesisleri'nin yer aldığı Çamlıca Tepesi İstasyonu yönünde ilerleyecek ve mevcut Üsküdar-Ümraniye Metro Hattının üzerinden devam edecek. Çamlıca Camii karayolu tünellerinin altından geçerek, caminin batısında yer alacak Çamlıca Cami İstasyonu ile son bulacak.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara