Dolar

32,4431

Euro

34,8930

Altın

2.438,39

Bist

9.915,62

Altunizade-Çamlıca metrosu nereden geçecek? Altunizade-Çamlıca metro durakları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan İstanbul'a yeni raylı sitem müjdesi geldi. Karaismailoğlu açıklamasınada 'Altunizade-Çamlıca ve Kazlıçeşme-Sirkeci hatları olmak üzere iki raylı sistem hattı daha kazandırıyoruz' dedi. Peki Altunizade-Çamlıca metrosu nereden geçecek? Altunizade-Çamlıca metro durakları nerede olacak? Bakan İsmailoğlu'nun açıklaması ile Altunizade-Çamlıca arasında ulaşım yapanlar sevindi.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-01 11:19:04

Altunizade-Çamlıca metrosu nereden geçecek? Altunizade-Çamlıca metro durakları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan İstanbul'a yeni raylı sitem müjdesi geldi. Karaismailoğlu açıklamasınada "Altunizade-Çamlıca ve Kazlıçeşme-Sirkeci hatları olmak üzere iki raylı sistem hattı daha kazandırıyoruz" dedi. Peki Altunizade-Çamlıca metrosu nereden geçecek? Altunizade-Çamlıca metro durakları nerede olacak? Bakan İsmailoğlu'nun açıklaması ile Altunizade-Çamlıca arasında ulaşım yapanlar sevindi. 

Altunizade-Çamlıca metrosu nereden geçecek?

Bakan Karaismailoğlu İstanbul ile iligili flaş bir açıklamada bulundu. Karaismailoğlu açıklamasında "İstanbul'a Altunizade-Çamlıca ve Kazlıçeşme-Sirkeci hatları olmak üzere iki raylı sistem hattı daha kazandırıyoruz." dedi. Altunizade-Çamlıca metrosu nereden geçecek?

Altunizade-Çamlıca metro durakları nerede olacak?

Altunizade – Çamlıca Metro” hattında Altunizade, Çamlıca Tepesi, Ferah Mahallesi ve Çamlıca Cami 4 adet istasyon yer alacak. Altunizade istasyonu aç-kapa tekniği ile inşa edilecek ve Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı ile bağlantı noktası olacak.

Güzergâh, Altunizade İstasyonu ile başlayarak Çamlıca Tepesi Sosyal Tesisleri'nin yer aldığı Çamlıca Tepesi İstasyonu yönünde ilerleyecek ve mevcut Üsküdar-Ümraniye Metro Hattının üzerinden devam edecek. Çamlıca Camii karayolu tünellerinin altından geçerek, caminin batısında yer alacak Çamlıca Cami İstasyonu ile son bulacak.

Haber Ara