Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

'Yeniçeriler' kötü gidişe 'dur' demek istiyor

'Yeniçeriler' kötü gidişe 'dur' demek istiyor

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-28 11:01:47

'Yeniçeriler' kötü gidişe 'dur' demek istiyor
Spor Toto Süper Lig'de son üç maçını kaybeden Osmanlıspor, kötü gidişe Fenerbahçe karşısında "dur" demek istiyor.

Ligin yeni ekiplerinden Osmanlıspor, yarın saat 19.00'daki 10. hafta maçında, lider Beşiktaş'ın 4 puan gerisinde averajla 3. sırada bulunan Fenerbahçe'yi konuk edecek.

Geçen hafta 4 yıl aradan sonra oynanan başkent derbisinde Gençlerbirliği'ne 1-0 yenilen mor-sarılı ekip, 9. hafta sonunda 11 puanla 12. sırada yer alıyor.

Süper Lig'e iyi başlamasına rağmen son üç haftada sahadan mağlubiyetle ayrılarak sıkıntılı bir sürece giren "Yeniçeriler", yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

Bu sezon Galatasaray'ı deplasmanda 2-1, sahasında da Trabzonspor'u 3-1 mağlup eden "Yeniçeriler", ligin bir diğer şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe karşısında da sürprize imza atmayı hedefliyor.

Ev sahibi takımda sakatlıkları bulunan eski Fenerbahçeli golcü Webo ile Tisdell, bu maçta forma giyemeyecek.

Üç maçlık cezasını tamamlayan Musa Çağıran ise teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın görev vermesi durumunda sahadaki yerini alacak.

- İç sahada iyi performans sergileyemedi

Başkent temsilcisi, ilk 9 haftalık periyotta iç saha maçlarında iyi bir performans sergileyemedi. Mor-sarılı ekip, sahasında oynadığı 4 maçta birer galibiyet ve beraberlikle 2 mağlubiyet aldı.

Ligdeki ilk maçında Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Osmanlıspor, Torku Konyaspor'a 2-1, Medipol Başakşehir'e de 3-0 mağlup oldu.

"Yeniçeriler" tek iç saha galibiyetini ise Osmanlı Stadı'nda Trabzonspor önünde aldı. Hızlı ve fizik gücü yüksek oyunculardan kurulu bir takım olmanın avantajını Trabzonspor önünde iyi kullanan başkent ekibi, ikinci yarı 10 kişi oynamasına rağmen güçlü rakibini 3-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

Geniş alanda oynamayı seven futbolculara sahip Osmanlıspor, iç sahanın aksine deplasmanda hanesine 7 puan yazdırarak, daha iyi bir görüntü çizdi.

Başkent ekibi, Fenerbahçe karşısında da Rumen milli futbolcu Torje ve bu sezon 5 golle takımın en skorer ismi olan Ndiaye gibi hızlı hücum silahlarıyla sonuca gitmeye çalışacak.

Haber Ara