Dolar

32,2594

Euro

34,7702

Altın

2.415,54

Bist

10.267,09

Yataş Grup, Londra'da ikinci Enza Home mağazasını açtı

Yataş Grup, Londra'da ikinci Enza Home mağazasını açtı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-23 10:07:04

Yataş Grup, Londra'da ikinci Enza Home mağazasını açtı
Yataş Grup'un İngiltere'nin başkenti Londra'daki ikinci Enza Home Mağazası hizmete açıldı.

Yataş Grup tarafından yapılan açıklamaya göre, Türk mobilya sektörünü dünyada da temsil eden Yataş Grup, yurt dışındaki 40'ıncı, Londra'daki ikinci mağazasını şehrin kuzeyinde Edmonton bölgesinde Silver Point'te açtı.

Açılış törenine Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, Genel Müdür Yardımcısı Ersin Serbes ve İhracat Grup Yöneticisi Serkan Şen katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Nuri Öztaşkın, kuruluşundan bu yana her geçen gün gelişen teknoloji ve artan kalite standartları ile bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, "Dış pazarlara açılma serüveninde önemli yollar kat ediyoruz. 2016 yılı sonuna kadar yurt içinde 41, yurt dışında da 22 mağaza açmayı hedefliyoruz. 2020 hedefimiz 1,1 milyar TL ciro ve yarısı yurt dışında olmak üzere bin 200 mağaza. Bu hedefimize ulaşmak için önemli yollar katettik, etmeye de devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Öztaşkın, uluslararası alandaki amaçlarının dünyadaki her 5 milyon insana bir Enza Home, her 1 milyon insana da bir Yataş Bedding mağazası açmak olduğunu aktararak, "2023 yılında da Türkiye'de ilk 100 firma arasına girmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki dönemde yurt dışı mağaza yatırımlarımız devam edecek ve yapacağımız mağaza yatırımları ile hem mobilya hem de yatak alanında uzman bir marka olduğumuzu yurt dışında da kanıtlayacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Verilen bilgiye göre, Yataş Grup, gelecek altı ay içerisinde İngiltere'nin batısında yer alan Birmingham'da bir Enza Home mağazası daha açacak.

Haber Ara