Dolar

32,3596

Euro

34,7347

Altın

2.393,18

Bist

10.208,65

'Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi Projesi'

'Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi Projesi'

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-19 17:02:50

'Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi Projesi'
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesince yürütülen ve finansmanını Halk Bankasının üstlendiği "Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi Projesi" kapsamında, Kırıkkale'de şehit çocuklarına tablet ve dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen törende konuşan Vali Ali Kolat, vatanları için canını veren şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere hayırlı ömürler diledi.

Hala şehitlerin geldiğini ifade eden Kolat, şöyle konuştu:

"Bu ülkenin birlik ve beraberliği, huzur ve güvenliği için şer odaklarının kesinlikle son bulması gerekiyor. Bu meydanı onlara bırakmayacağız. Güvenlik birimlerimiz her türlü çalışmayı yürütüyor. Türkiye, inşallah bu beladan en kısa zamanda kurtulacaktır. Ciddi manada darbe vuruldu. Hükümetimiz, devletimiz ve güvenlik birimlerimiz kararlı şekilde çalışıyor. Biz ne yaparsak yapalım, şehitlerimizin hakkını, onların ailelerinin hakkını vermemiz mümkün değil."

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir de projenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde gerçekleştirildiğini ifade ederek, ülke genelinde 2 bin şehit çocuğuna tablet ve dizüstü bilgisayar dağıtıldığı bilgisini paylaştı.

Konuşmaların ardından 14 şehit ve gazi ailesinden 0-16 yaş grubundaki çocuklara tablet, 17-22 yaş grubundakilere de dizüstü bilgisayar verildi.

Haber Ara