Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Ünlü ABD'li oyuncu 'Kurtlar Vadisi'ni anlattı: Çok para aldık ama kimse İngilizce bilmiyordu

Ünlü oyuncu Sharon Stone, TRTWorld için program yapan eski İskoçya Başbakanı'na efsane dizi Kurtlar Vadisi setinde yıllar önce yaşadıklarını anlatırken, 'Kurtlar Vadisi gördüğüm en lüks sete sahipti ama kimse İngilizce konuşmuyordu!' dedi.

2 Hafta Önce Güncellendi

2024-05-02 18:13:05

ABD'li oyuncu Sharon Stone, 2005'te yayınlanan final bölümünde konuk oyuncu olarak rol aldığı Kurtlar Vadisi'nin setinde kimsenin ne kendisi ne de diğer konuk oyuncu Andy Garcia ile İngilizce konuşmadığını, çekim süresince görevlilerle iletişim kurmakta çok zorlandıklarını ifade etti.

FİNAL BÖLÜMÜ

TRT World için "Tea Talk" isimli bir program yapan eski İskoçya Başbakanı Alex Salmond'ın sorularını cevap veren Stone, Kurtlar Vadisi dizisinin setinde yaşadıklarını anlattı. Dizinin 97. ve final bölümünde konuk oyuncu olarak rol alan Stone, Lisa; Garcia ise Amon karakterini canlandırmıştı.

"ÇOK İYİ PARA VERİLDİ"

Kurtlar Vadisi'nin setinin hayatında gördüğü en lüks set olduğunu vurgulayan Stone, bölüm için kendilerine "çok iyi para verildiğini" ifade etti. Sette İngilizce konuşan kimse olmadığını anlatan Stone, "Onların bize ne dediğini bilmiyorduk. Sadece biz onlara ne diyoruz, onu biliyorduk" diye konuştu.

Haber Ara