Dolar

32,3688

Euro

34,7360

Altın

2.397,13

Bist

10.158,12

Yakın Doğu Üniversitesi BGD'de transfer

Yakın Doğu Üniversitesi BGD'de transfer

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-09 11:06:45

Yakın Doğu Üniversitesi BGD'de transfer
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Yakın Doğu Üniversitesi Basketbolu Geliştirenler Derneği (BGD) Sırp forvet Nevena Jovanovic'i kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, geçen sezon Edirne Belediyesi Edirnespor forması giyen Sırp milli oyuncu Jovanovic, yeni sezonda Yakın Doğu Üniversitesi BGD forması giyecek.

Sırbistan Milli Takımı'nın 2016 Rio Olimpiyat Oyunları kadrosunda yer alan 26 yaşındaki basketbolcu, 1.82 boyunda ve kısa forvet pozisyonunda oynuyor. Kariyerinde ülkesinde ve Macaristan'da basketbol oynayan Jovanovic, son olarak Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde Edirne Belediyesi Edirnespor formasıyla 11.9 sayı, 5.5 ribaunt ve 2.9 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

Jovanovic transferi hakkında açıklamada bulunan kulüp yönetim kurulu üyesi Kasım Güngör, bu sezon çok büyük hedeflerinin olduğunu vurgulayarak, "Mücadele ettiğimiz bu farklı kulvarlarda çok geniş bir rotasyona ve kadroya ihtiyacımız var. Nevena Jovanovic geçtiğimiz sezonu başarılı bir şekilde tamamladı. Sırbistan Milli Takımı ile çok ciddi tecrübe kazanmış, Rio Olimpiyat Oyunları'nda mücadele etmiş ve madalya kazanmış bir oyuncu. Jovanovic'ten önümüzdeki sezon tüm kulvarlarda yararlanacağız." ifadelerini kullandı.

Sırp basketbolcu ise Yakın Doğu Üniversitesi BGD kadrosuna katıldığı için duyduğu mutluluğu belirterek, "Bu sezon son derece güçlü bir kadro olmamıza rağmen hedeflerimize ulaşmamız çok zorlu olacak. Önümüzdeki sezonda bizden beklenilenden daha fazlasını yapacağımızdan hiç şüphem yok. Bu kadar kaliteli bir organizasyonun içinde bulunmak buradaki herkes için büyük şans." açıklamasında bulundu.


Haber Ara