Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Robert De Niro, Filistin yanlısı protestoculara bağırdı

Usta aktör Robert De Niro, geçtiğimiz günlerde Filistin yanlısı protestoculara bağırdığı yönündeki iddialar hakkında açıklama yaptı.

2 Hafta Önce Güncellendi

2024-05-02 10:11:37

Robert De Niro, Filistin yanlısı protestoculara bağırdı

Hollywood'un efsane aktörlerinden Robert De Niro'nun Filistinli protestoculara bağırdığı iddia edildi. 80 yaşındaki aktörün bir grup protestocuya bağırdığı görüntüler, sosyal medyada gündem olmuştu.

Oyuncu videoda “Bu bir film değil, bu gerçek! Bu tehlikeli ve bunu tekrar yapacaklarını söylüyorlar! Tekrar! Bunu istemezsiniz. Hiçbirimiz bunu istemiyoruz. Hadi. Hadi bunu ciddiye almamız lazım" diyor.

240501-Boykin-Patterson-De-Niro-hero_trgw78

Bazı sosyal medya kullanıcıları klibin gerçek olduğunu bildirdi. Bunun üzerine, oyuncunun ifadeleri İsrail'e destek gösterisi olarak algılandı.

İDDİALARI YALANLADI

34 saniyelik video, "Robert De Niro İsrail'in yanında!" başlığıyla sosyal medyada yayıldı.

Ancak De Niro'nun yayıncısı Stan Rosenfield, CNN'e yaptığı açıklamada, oyuncunun aslında yakında çıkacak bir televizyon programı için prova yaptığını söyledi.

Rosenfield, "Gördüğünüz şey Netflix dizisi Zero Day'den Robert De Niro'nun senaryoda yazılan satırları okuduğu doğrudan bir sahneydi" dedi.

2_547

Eski bir başkanı canlandıran oyuncunun videodaki ifadeleri hakkında "Yüzde 100 senaryo gereği söylenmişti" açıklaması yapıldı.

Video De Niro'nun kalabalığa bağırarak, "Bu bir film değil! Bu bir film değil!… Barikatın arkasına geçin. Saçma sapan konuşmayı mı seviyorsun? O zaman eve gitmelisin!” dediği görülüyor.

Konuyla ilgili açıklamada, "Video, 27 Nisan'da New York sokaklarında çekilen ve De Niro'nun canlandırdığı karakterin bir grupla karşı karşıya geldiği Zero Day dizisinin prova sahnesinden küçük bir kesitti (tümü ücretli figüranlar)" ifadesine yer verildi.

Netflix filmi Zero Day, De Niro'nun, yıkıcı bir küresel siber saldırıyı araştırmakla görevli bir komisyona başkanlık etmek üzere emeklilikten çekilmiş eski bir Amerikan başkanını canlandırdığı, bir siyasi gerilim filmi.

NTV, Independent

Haber Ara