Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Ülkü Ocakları Genel Merkezi İstişare toplantısı yapıldı

Ülkü Ocakları Genel Merkezi İstişare toplantısı yapıldı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-14 19:20:37

Ülkü Ocakları Genel Merkezi İstişare toplantısı yapıldı
Ülkü Ocakları Genel Merkezi İstişare Toplantısı, Genel Başkan Olcay Kılavuz başkanlığında düzenlendi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıda, Türkiye ve dünyada son zamanlarda yaşanan hadiseler ele alındı.

Genel Merkez bünyesinde yürütülen projelerin de değerlendirildiği toplantıda, ortaöğretim düzeyindeki öğrencilere yönelik eğitim faaliyetlerinin verimliliğinin memnun edici düzeyde olduğu, dolayısıyla sürekliliğinin sağlanması gerektiği konusunda fikir birliğine varıldığı ifade edildi.

Toplantının bir diğer konusunun da ülkenin içinde bulunduğu durum olduğu kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ülkü Ocakları olarak tarihimizden aldığımız ilham ve geleceğe yönelik umutlarımızla, huzur ve güven ortamı arayan, milletimize gönülden muhabbet besleyen gençlerimizin şaşmaz adresi ve ana ocağı gibi sımsıcak yuvası olmaya devam edeceğiz. Eğitim görmek üzere, evlerinden, ailelerinden uzakta bulunan kardeşlerimizi, bir ana şefkatiyle kucaklayan, baba merhameti ile bağrına basan ve onları Yüce Allah'ın bir emaneti olarak gören Ülkü Ocakları, her zaman milletimizin ve Türk gençliğinin hizmetindedir."

Haber Ara