Dolar

32,2664

Euro

34,7522

Altın

2.401,42

Bist

10.186,89

Tofaş'tan gençlere kariyer fırsatı

Tofaş'tan gençlere kariyer fırsatı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-18 14:02:04

Tofaş'tan gençlere kariyer fırsatı
Tofaş'ın gençlere kariyer fırsatı sunduğu Hack-Auto Management programına başvurular başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Tofaş'ın organize ettiği online iş yönetimi oyunu ve sonrasında düzenlediği "Hack-Auto Management" etkinlik ve kariyer kampına başvuru süreci başladı.

Sektörde kendilerine yer edinmek isteyen adaylar, Hack-Auto Management ile otomotiv sektörünü yaşayarak deneyimleme, kendi potansiyellerini ve Tofaş'ı keşfetme fırsatı yakalayacak. 29 Kasım'da sona erecek online başvuru sürecinin ardından programa kabul edilen 400 kişi, gerçek iş ortamının sunulacağı bir iş yönetim oyununa katılacak.

Web üzerinden oynanan, otomotiv sektörünün temel dinamiklerini içeren, ticari ve finansal kararların alındığı, iş süreçlerinin yönetildiği ve çıkan sonuçların değerlendirildiği bu oyunun katılımcıları Tofaş yetkilileri tarafından seçilecek. Analitik düşünme, strateji geliştirme, fırsatları görme-değerlendirme ve ticari bakış açılarının değerlendirilmesi sonucunda başarılı bulunan 50 kişi, final oyunlarına katılmak üzere Tofaş'ın Bursa'daki fabrikasına davet edilecek.

Fabrikada iki gün sürecek olan kampın ardından, final oyunlarında başarılı olan genç yetenekler çeşitli ödüllerin sahibi olacak. Final oyunlarında katılımcıları Tofaş'ın farklı departmanlarından koçlar destekleyecek, Tofaş İnsan Kaynakları İşe Alım Yetkilileri de tüm süreci takip edecek.

Hack-Auto Management programı için "http://hack-auto.com/management/" web sitesi üzerinden başvuru yapılabiliyor.

Haber Ara