Dolar

32,4100

Euro

34,6353

Altın

2.386,18

Bist

10.045,74

TDV'den Karadağ'a gıda yardımı

TDV'den Karadağ'a gıda yardımı

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-23 09:57:09

TDV'den Karadağ'a gıda yardımı
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Karadağ'da gıda kolisi ve alışveriş yardım kartı dağıttı.

Karadağ Din Hizmetleri Müşaviri Tevfik Yücesoy yaptığı açıklamada, Karadağ'daki her Müslüman'ın ihtiyacını imkanlar elverdiğince karşılamaya çalıştıklarını, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ve TDV'nin yardım elini Karadağ'a ulaştırma gayreti içinde olduklarını ifade etti.

TDV'nin bu ramazan ayında da yüzlerce aileye ulaştığını anlatan Yücesoy, 400 aileye ramazan yardımı yapacaklarını belirtti.

Şehirlerdeki Müslümanlara alışveriş yardım kartları, köylerdekilere de gıda kolilerini ulaştırdıklarını aktaran Yücesoy, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Ramazanın başlamasıyla birlikte birçok yere gittik. Köyleri ziyaret ediyoruz ve gıda paketlerini ulaştırıyoruz. Bu aynı zamanda İslam kardeşliğinin de güzel bir tezahürü oluyor. Türkiye'den gelerek buralarda yardım ulaştırmak farklı bir heyecan ve muhabbet havasını estiriyor. Bu vesileyle Türkiye'deki hayırseverlerimize, Diyanet İşleri Başkanlığımıza, Türkiye Diyanet Vakfımıza, bu hayırda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Allah Türkiyemize güç, kuvvet versin. Bu ramazan atmosferi içerisinde muhtaç olan her sineye ulaşma kuvveti versin."

Haber Ara