Dolar

32,2569

Euro

34,8073

Altın

2.406,10

Bist

10.188,48

Selçuklu'da cuma buluşmaları devam ediyor

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ramazan Ayı'nın son Cuma Buluşması'nda Musalla Bağları Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-01 17:13:29

Selçuklu'da cuma buluşmaları devam ediyor
Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ramazan Ayı'nın son Cuma Buluşması'nda Musalla Bağları Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Altay, Elmalılı Hamdi Yazır Camisi'nde kılınan namazın ardından vatandaşların Kadir Gecesi'ni kutladı. Ramazan ayının birlik ve beraberliği Selçuklu'da Cuma Buluşmaları'nda da hissedildi. Ramazan öncesinde olduğu gibi Ramazan Ayı boyunca da her Cuma vatandaşlarla buluşmaya devam eden Başkan Altay, Ramazan'ın son Cuması'nda Musalla Bağları Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Altay, Elmalılı Hamdi Yazır Camisi'nde kılınan namaz sonrası esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Belediye hizmetleriyle ilgili olarak vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinleyen Başkan Altay'a ziyarette AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti.

Ramazan'ın manevi ikliminin Selçuklu'da güzellikleriyle yaşandığını ifade eden Başkan Altay, "Bir ay boyunca yaptığımız Teravih ve Cuma Buluşmaları ile hemşehrilerimiz ile iç içe olduk. Rahmet ayı Ramazan'ın bereketini hep birlikte yaşadık. Bu buluşmalarda mahallelerimizin eksiklerini yerinde tespit ederken, sorunların çözümü noktasında da hemşehrilerimizin fikirlerini aldık. Ortak akıl felsefesiyle yürüttüğümüz bu çalışmalarda temel hedefimiz 'Daha Yaşanabilir Bir Selçuklu' oldu" dedi.

Vatandaşların Kadir Gecesi'ni ve yaklaşan Ramazan Bayramı'nı da kutlayan Başkan Altay, "Kur'an-ı Kerim'de 'Bin aydan daha hayırlı' olduğu ifade edilen Kadir Gecesi'ne kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Duaların kabul olduğu bu değerli gecede dualarımız milletimizin birliği, dirliği ve huzuru için olsun. Ülke olarak bu zor günleri atlatacak güce ve kararlılığa sahibiz. Bizleri bölmeye çalışanlar, aramızdaki kardeşlik hukukunu ortadan kaldırmak isteyenler milletimizin sağduyu ve kararlı duruşu ile emellerine asla ulaşamayacaklardır" dedi.

Haber Ara