Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Orduspor, TTT Riga maçı hazırlıklarını tamamladı

Orduspor, TTT Riga maçı hazırlıklarını tamamladı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-02 17:29:04

Orduspor, TTT Riga maçı hazırlıklarını tamamladı
FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda yarın TTT Riga'yı ağırlayacak Orduspor bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Orduspor Genel Menajeri Ozan Gürhan Karahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu dördüncü maçında Letonya'nın TTT Riga takımıyla karşılaşacaklarını söyledi.

Durugöl Spor Salonu'nda saat 20.30'da başlayacak maç öncesi takımda eksik oyuncu bulunmadığını belirten Karahan, "Gruptan çıkmak adına mutlak kazanmamı gereken bir maç. Sezon başında Avrupa Kupası'nda bir üst tura çıkmayı hedeflemiştik. Bu hedefimize çok az kaldı" dedi.

Karahan, çok önemli bir maça çıkacaklarını ifade ederek, "Orduspor'un Avrupa macerasının sürmesi adına çok kritik bir maç oynayacağız. Sahamızda oynamamız çok büyük bir avantaj. Rakibimize ilk maçta yenilmiştik. Şimdi rövanşı almak istiyoruz" diye konuştu.

Taraftarlara maça gelmeleri yönde çağrıda bulunan Karahan, "Taraftar bizim için itici bir güç. Bu gücü en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bunun içinde tribünleri dolu görmeyi bekliyoruz. Daha önceki maçlarda olduğu taraftarlarımız üzerine düşeni yapacaktır" ifadesini kullandı.

Öte yandan, mor-beyazlı ekip maçın oynanacağı salonda son antrenmanı yaptı.

Başantrenör Levent Deringöl yönetiminde yaklaşık bir saat süren antrenmana tüm oyuncular katılırken, Karadeniz temsilcisi antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı.

Haber Ara