Dolar

32,2686

Euro

34,7564

Altın

2.380,78

Bist

10.276,88

Ordulular İstanbul'da bir araya geldi

Ordulular İstanbul'da bir araya geldi

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-04 21:50:54

Ordulular İstanbul'da bir araya geldi
İstanbul'daki Ordulular, Ordu Dernekler Federasyonu tarafından Maltepe Sahili Etkinlik Alanı'nda düzenlenen "Ordu Günleri" etkinliğinde bir araya geldi.

Ordu'nun ekonomik, sosyal ve kültürel değerlerinin tanıtıldığı, "Ordu Burada İstanbul'da" sloganıyla gerçekleştirilen etkinliğin ikinci günündeki programlara, Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak, Metin Gündoğdu, Ergün Taşcı ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, bazı daire müdürleri, ilçe belediye başkanları ve Ordulular katıldı.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş ve beraberindekiler, stantları tek tek gezerek tanıtım faaliyetlerine ilişkin bilgiler aldı.

Hemşehrileriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kurtulmuş, etkinliğin hayırlı olmasını diledi.


- Kurtulmuş, Ordulu belediye başkanları ile bir araya geldi

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, daha sonra Ordu'nun belediye başkanlarıyla akşam yemeğinde bir araya gelerek, kentte devam eden projelerin durumunu değerlendirdi ve yatırım imkanları konusunda görüşlerini paylaştı.

Burada bir konuşma yapan Kurtulmuş, İstanbul'da önemli bir nüfusa sahip Orduluların, İstanbul mozaiğinin en önemli parçalarından birisi olduğunu söyledi.

Ordu Dernekler Federasyonuna etkinlik için teşekkür eden Kurtulmuş, böylesi programların hemşehrilerin bir araya gelmesi, görüşmesinin ötesinde de anlam taşıdığını, yerel kültürü genç nesillere aktarabilecek önemli bir faaliyet alanı olduğunu belirtti.

İstanbul, Ankara ve diğer şehirlerde tanıtım faaliyetlerinin yapılmasının büyük faydasının olduğunu vurgulayan Kurtulmuş, "Bu sadece burada insanları bir araya getirmiyor. Burada oluşan sinerji, Ordu'nun da ekonomik, kültürel, sosyal olarak daha yukarıya çıkmasına katkı sağlıyor. Bu sadece Orduluların bir güç gösterisi de değil. Bu anlamda buradaki toplantı Ordu'ya etki edecektir." diye konuştu.

Haber Ara