Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Öğretmenler İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Eğitim Bir-Sen'e bağlı eğitim çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-17 12:27:11

Öğretmenler İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Eğitim Bir-Sen'e bağlı eğitim çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi.

Meslek Yüksekokulu bahçesinde verilen yaklaşık 150 kişilik yemeğe Kaymakam Davut Bayraktar, Garnizon Komutanı Oğuz Uçak, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan. İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Özdemir, Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Ömer Altaş, Kütahya Eğitim Bir-Sen Şube Başkan vekilleri Fatih Köse, Ahmet Durgun, sendika üyesi öğretmen, memur ile hizmetli ve aileleri katıldı.

Yemekte konuşan Eğitim Bir-Sen Hisarcık İlçe Temsilcisi Mehmet Ali Özdemir, sendika olarak hedeflerinin ilçede eğitim kalitesinin yükseltilmesi, eğitimcinin çalışma ve kardeşlik ortamının, her daim en yüksek kalitede kalması çabası olduğunu söyledi.

Özdemir,"2015-2016 Eğitim ve öğretim yılının sonunda ortak paydamız olan Eğitim-Bir-Sen üyeliği altında tanışmak, kaynaşmak, birlik ve beraberliğimizi göstermek amacıyla bu yemek organizasyonunu düzenledik. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kütahya Eğitim Bir-Sen Şube Başkan vekili Fatih Köse yemekte yaptığı konuşmada,"Kıymetli misafirlerimiz iftar programına katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Eğitim Bir-Sen milletin milli ve manevi değerleriyle uyumlu yapısıyla kurulduğundan bugüne kadar yürüttüğü hak ve özgürlük mücadelesi sayesinde üyesinin teveccühü kazanarak bugünlere gelmiştir. Eğitim Bir-Sen üyesi ülkesi ve tüm mazlum milletlerin sesi olmuş bir sendikadır. Allah Ülkemizin güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan askerimize polisimize güç kuvvet versin" dedi.

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, iftar programını düzenledikleri için Eğitim Bir-Sen Hisarcık İlçe Temsilcisi Mehmet Ali Özdemir'e ve ilçeye yaptıkları hizmetlerden dolayı tüm öğretmenlere teşekkür etti.(MA-EFE)

Haber Ara