Dolar

32,2685

Euro

34,7365

Altın

2.395,76

Bist

10.247,75

Milletvekili seçiminin ardından

Milletvekili seçiminin ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-03 16:28:45

Milletvekili seçiminin ardından
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP'nin genel seçimlerde Edirne'deki başarısına ilişkin, "Birincilikten daha yukarıda bir nokta yok. Süper birinci, en birinci gibi bir derece yok" dedi.

Gürkan, belediyede düzenlenen toplantının ardından bir gazetecinin "CHP'nin en yüksek oy aldığı il Edirne. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sizi arayarak tebrik etti mi?" sorusuna, "Geçen seçimde gece aramıştı. Bu seçimde belki zamanı olmamıştır bilemiyorum artık. Aramadı ama yakında ben Ankara'ya gideceğim görüşmeye" yanıtını verdi.

CHP'nin Edirne'deki başarısını beğenmeyenlerin olabileceğini ifade eden Gürkan, şunları kaydetti:

"Birincilikten daha yukarıda bir nokta yok. Süper birinci, en birinci gibi bir derece yok. İki seçimdir Edirne üst üste birinci oluyor. Daha önceki seçimlerde de ya ikinci ya da üçücüydü. Bu başarıyı yeterli görmeyen arkadaşlar bize katkı verecekler, daha da çalışacaklar başarıyı yükselteceğiz. Yüzde 56 civarında bir oy aldık Edirne'de biz. Bu, bugüne kadar hiçbir partinin genel seçimlerde almadığı oydur. Bize eleştiri yapan arkadaşların da çalıştığını hiç görmedim nedense."

Haber Ara