Dolar

32,2845

Euro

34,7192

Altın

2.386,13

Bist

10.276,88

Maliye Bakanı Naci Ağbal:

KOCAELİ (İHA) â€' Maliye Bakanı Naci Ağbal, 'Almanya'da bakanlarımızı konuşturmuyorlarmış, konuşturmasınlar. 16 Nisan'da bunun hesabını sandıkta göstereceğiz' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-04 22:14:58

Maliye Bakanı Naci Ağbal:
KOCAELİ (İHA) â€" Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Almanya'da bakanlarımızı konuşturmuyorlarmış, konuşturmasınlar. 16 Nisan'da bunun hesabını sandıkta göstereceğiz" dedi.

Kocaeli'deki Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Derneğinde hemşehrileri ile buluşan Maliye Bakanı Naci Ağbal, 15 Temmuz hain darbe girişimine değindi. Bakan Ağbal, "15 Temmuz'da dostu da düşmanı da şunu gördü; ne yaparsanız yapın bu milleti alt edemezsiniz. Bu millet ile baş edemezsiniz. 15 Temmuz'da sokağa fırlayan gençlerimiz, yaşlılarımız kadınlarımız talimatla mı çıktı? Hayır. Kalbiyle, yüreğiyle, bu memlekete olan sevdasından çıktı. 15 Temmuz'da herkes bir kez daha gördü ki; bu memleketin, milletin sırtını yere getirmek asla mümkün değil" dedi.

Almanya'nın bakanların mitingine izin vermemesiyle ilgili Bakan Ağbal, "Almanya'da bizim bakanlarımız konuşturmuyorlar, konuşturmasınlar. Bu millet bunu da görüyor. 16 Nisan geldiğinde bunun hesabını da sandıkta dosta düşmana, dış düveldeki ülkelere karşı göstereceğiz. Kimse bu milletin sesini susturamaz. Kimse bu millet ile oyun oynamaya kalkmasın. Almanya'da ki milletimiz de, Hollanda'daki milletimizde akın akın sandıklara giderek oradakilere gösterecek bu milletin ne olduğunu" diye konuştu.

15 Temmuz ne kadar önemli ise 16 Nisan'ın da o kadar önemli olduğunu ifade eden Bakan Ağbal, "15 Temmuz'da bu ülkeyi alt etmek isteyenler mağlup oldular. Şimdi bir takım şirin görüntüler altında milleti kandırabileceklerini sanıyorlar. Bunlara asla kanmayacağız. Sandığa gideceğiz, 15 Temmuz'un da, 28 Şubat'ın da hesabını soracağız. Demokrasi karşıtlarına hep beraber, 'Evet' diyeceğiz" şeklinde konuştu.

Bakan Ağbal daha sonra hemşehrileri ile sohbet etti. Ziyarete Bakan Ağbal'ın yanı sıra Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'da katıldı.

Haber Ara