Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Maçın ardından

Maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-21 23:51:52

Maçın ardından
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Elvir Balic, PTT 1. Lig'de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yendikleri maça ilişkin, "Biz inandık, bütün futbolcularımı tebrik ediyorum. Sonuna kadar müthiş bir mücadele verdiler" dedi.

Balic, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, taraftarları önünde 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Boluspor maçında bir talihsizlik yaşadıklarını ve kaybettiklerini hatırlatan Balic, "Bugün de gerçekten çok güçlü rakibe karşı, Süper Lig'e çıkmak için hedefi olan bir takıma karşı oynadık. Çok güçlü bir ekip ama biz gerçekten ilk dakikadan itibaren hem mücadele hem oyun anlamında hem de taktik anlamında üstündeydik bana göre. 2-3 tane pozisyonda verdik, bu da gayet normal" diye konuştu.

Önlerinde çok önemli Alanyaspor maçı olduğunu ifade eden Balic, şunları kaydetti:

"Sonuçta karşımızda çok güçlü bir ekip var. Biz inandık, bütün futbolcularımı tebrik ediyorum. Sonuna kadar müthiş bir mücadele verdiler. Bugün belki 1-0 değil, biraz daha farklı da olabilirdi. Ama yine de 3 puan aldığımız için mutluyuz. Biz yolumuzdan sapmayacağız. Sonuna kadar mücadele edeceğiz ve bugün bu maçı unutacağız. Çok önemli Alanyaspor maçı var. Bu sene gerçekten 6-7 tane takım var Süper Lig'e çıkmak için mücadele ediyor. Her maç zor, herkes herkesi yenebiliyor."

- "Ben burada olduğum sürece dışarıdan herhangi bir müdahale mümkün değil"

Kulüp futbol şube sorumlusu Tolga Gül'ün maç öncesi kendisine kadro verdiği yönünde yerel basında haberler çıktığını hatırlatan bir gazetecinin sorusuna Balic, şöyle cevap verdi:

"O konu biraz abartıldı tabi. Oraya çok fazla girmek istemiyorum. Ama şunu söyleyebilirim; bu kadar güzel bir atmosferi, futbolcular grubunu, iyi niyetli çalışan hem ekip hem de yönetim olarak hedefi belli olan takımı dışarıda bazı insanlar bozmak istiyor. Ben buna burada olduğum sürece her zaman söylüyorum izin vermeyeceğim. Kim olursa olsun ben burada olduğum sürece dışarıdan herhangi bir müdahale mümkün değil."

- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor cephesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise başa baş geçen bir mücadele olduğunu kaydetti.

Deplasman takımı olmalarına rağmen girdikleri 2-3 tane net pozisyon olduğunu vurgulayan Kutlu, şu ifadeleri kullandı:

"Atamadığımız final paslarımız vardı ki, maç 0-0'ken bu final paslarını geçirebilmiş olsak çok net pozisyonlar yakalayacaktık. Ama Kardemir Karabükspor zor bir ekip. Kısa vadede hedefe varma niyetiyle kurulan bir takım. Bizim takımımız ise uzun vadede, 3 yıllık planlamada başarıyı hedefleyen ekip. Bunun yanında tabii ki bu yıl da biz başarıyı hedefleyip bir üst ligi kovalıyoruz. Kardemir Karabükspor'u tebrik ediyorum. İki takımda kazanabilirdi, berabere de bitebilirdi. Duran toptan yediğimiz golle mağlup olduk, yolumuza devam edeceğiz."

Haber Ara