Dolar

32,2742

Euro

34,7905

Altın

2.400,19

Bist

10.336,50

Maçın ardından

Maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-13 20:24:53

Maçın ardından
PTT 1. Lig'de Adana Demirspor'a 4-1 mağlup olan 1461 Trabzon'un teknik direktörü Sebahattin Akbayrak, sahaa düşündüklerini yapamadıklarını söyledi.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Akbayrak, "Yakaladığımız pozisyonları değerlendirmedik. Futbol olarak da çok iyi bir oyun oynayamadık" dedi.

Sahada iy mücadele etmeye çalıştıkların vurgulayan Akbayrak, "Maalesef kötüydük. Bu hafta böyle bitti. Lig uzun bir maraton. Bundan sonra elimizden gelen en iyi çalışmaları yapacağız" ifadelerini kullandı.

- Adana Demirspor cephesi

Adana Demirspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, 1461 Trazon karşısında aldıkları 4-1'lik galibiyetle ilgili olarak, "Bizim açımızdan sonu çok keyifli olan ve 3 puanla biten bir maç oldu. Oyuncu arkadaşlarımızı kutluyorum" dedi.

Özköylü, zor bir rakibe karşı mücadele ettiklerini dile getirerek, "Karşımızda iyi mücadele eden ve koşan bir takım vardı. Böyle takımlar her zaman oyunu zorlaştırırlar. Maçın başında biraz o sıkıntıları yaşadık" diye konuştu.

Takımda bazı oyuncularının tam hazır olmaması ve küçük sakatlıklardan dolayı belli sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Özköylü, "Ancak oyunun ilerleyen dakikalarında, özellikle de gölü bulduktan sonra kontrolü ele aldık. Daha fazla oynamaya çalışan takım bizdik. Rakip ise hep uzun toplarla pozisyon bulmaya çalıştı. Zaman zaman iyi pozisyonlar da buldular ama üçüncü golü attıktan sonra çok rahatladık" şeklinde görüş belirtti.

Haber Ara