Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Macin ardindan

Macin ardindan

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-26 00:56:02

Macin ardindan
Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldıkları maçın denk bir mücadeleye sahne olduğunu söyledi.

Çalımbay, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi mücadele olduğunu belirterek, "İlk yarıda istediğimiz şeyleri yaptık. İkinci yarı, Eren'in sakatlanması ve eksik arkadaşlarımızın olması bizi biraz etkiledi. İkinci yarı Medipol Başakşehir riskleri aldı. Bunu değerlendirmemiz gerekiyordu ama ileride pas yapamadık. Yapabilseydik daha farklı ayrılabilirdik. Lig uzun bir maraton. Ligin iyi takımlarından birine karşı oynadık, iyi puan aldık" diye konuştu.

Lige verilecek arayı iyi değerlendirmek istediklerini kaydeden tecrübeli teknik adam, "Yeni transferlerimiz var, bu arada onların da adaptasyonunu sağlayıp ilk yarıda olduğu gibi istikrarlı performansımızı sürdürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.


- Avcı: "Yukarıya bir adım daha yaklaştık"


Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise aldıkları 1 puanla üst sıralara bir adım daha yaklaştıklarını belirterek, "Oyun kalitesi tartışılır ama iyi bir mücadele vardı" dedi.

İlk yarıda dengeli bir oyun ortaya çıktığını kaydeden Avcı, şunları söyledi:

"Duran topları çalıştığımız halde, koşuyu kesemeyip yediğimiz bir gol vardı. İkinci yarı böyle iyi takıma karşı hem oyunu almak hem de geriden gelip galibiyeti kovalamak son derece önemliydi. Oyun içinde doğru şeyler yaptık. Finali ve doğru pası sonuna kadar kovaladık. Kazanabilirdik ama kaybedebilirdik de"

Öte yandan, Medipol Başakşehir'de sarı kart gören Mahmut Tekdemir, cezalı duruma düştü.

Haber Ara