Dolar

32,2400

Euro

34,7195

Altın

2.389,98

Bist

10.276,88

Lösemi hastası Türkmen'e milli boksörlerden ziyaret

Lösemi hastası Türkmen'e milli boksörlerden ziyaret

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-30 14:09:51

Lösemi hastası Türkmen'e milli boksörlerden ziyaret
Milli boks antrenörleri İsa Daştan ve Abdülhamit Daştan, boksörler Hava Satılmış, Hakan Doğan ve Sümeyye Cebel, tedavi gören lösemi hastası Ömer Türkmen'i hastanede ziyaret etti.

Türkiye Şampiyonası'na katılmak için antrenmanlara başladıktan sonra ayağındaki sakatlık geçmeyen ve verdiği kan testlerinden şüphelenilen 17 yaşındaki Türkmen'e lösemi teşhisi konuldu.

Türkiye Boks Federasyonundan yapılan açıklamada, milli boks antrenörleri ve sporcular, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Hastanesinde tedavisi devam eden Türkmen'e moral ziyaretinde bulundu.

Milli antrenörler İsa Daştan ve Abdülhamit Daştan, sporcular Hava Satılmış, Hakan Doğan ve Sümeyye Cebel, Türkmen'e şampiyonalarda kullandıkları eldivenlerin yanı sıra boks eldiveni anahtarlığı ve çiçek hediye etti.

Açıklamada, boksu çocukluğundan itibaren izlediğini belirten Türkmen'in şu ifadelerine yer verildi:

"Bir gün kendime 'neden ben de boksör olmayayım' diye sordum. Evimize yakın bir yerde bulunan boks salonuna giderek kayıt yaptırdım ve hocalarımla birlikte antrenmanlarıma başladım. Sakatlanmam sonrasında lösemi olduğum ortaya çıktı. Boksa başlamasam belki de hala hastalığımın farkında olmayabilirdim. Hastalık hayallerimin önüne geçmedi. İnşallah kısa sürede iyileşip önce Türkiye şampiyonu olacağım, ardından da ülkemizi uluslararası müsabakalarda temsil edeceğim. Ziyaretime gelen milli antrenörlerime, sporculara ve ilgisini eksik etmeyen Türkiye Boks Federasyonuna teşekkür ederim. Onların gelip beni ziyaret etmesi çok güzel bir hediye. Benim için büyük moral oldu."

Haber Ara