Dolar

32,3877

Euro

34,6070

Altın

2.387,70

Bist

10.045,74

Kuveyt Türk, 'Umuda Destek' oluyor

Kuveyt Türk, 'Umuda Destek' oluyor

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-26 11:12:53

Kuveyt Türk, 'Umuda Destek' oluyor
Kuveyt Türk, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) iş birliğiyle hayata geçirdiği "Umuda Destek" projesi kapsamında 3 yılda toplam 720 bin lira bağış topladı.

Kuveyt Türk'ün açıklamasına göre, insana ve topluma karşı sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden banka, "Umuda Destek" projesi kapsamında her yıl nisan ayında bir kampanya yürütüyor.

Kampanya kapsamında banka, 2013 yılından bu yana Altın Kart, Sale Plus Kredi Kartı, İhtiyaç Kart, Business Kart, Business Plus Kart, Nakit Plus, Seyyah Kart ve Palmiye Kartı ürünleriyle yapılan her işlem başına 1 lira bağış yapıyor.

Bu yıl da 23 - 30 Nisan tarihleri arasında banka ve kredi kartlarından yapılan her işlem başına 1 lira bağış yapacağını açıklayan Kuveyt Türk, kanserli çocuklar ve ailelerinin yararlanabileceği Aile Evi için toplam 362 bin lira bağışta bulundu. Böylece bankanın 3 yılda topladığı bağış rakamı 720 bin liraya ulaştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kuveyt Türk Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir, şimdiye kadar yaptıkları bağışlarla kanserli çocuk ve ailelerinin tedavileri sırasında hiçbir ücret ödemeden konaklayabildikleri ikinci bir Aile Evi oluşturmanın temelini atmayı hedeflediklerini bildirdi.

Demir, bu yıl aynı amaçla yürüttükleri kampanyayla hedeflediklerinin üzerinde bir tutarda bağış yaptıklarını aktararak, "Kampanya dahilinde emeği geçen tüm müşterilerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.

Haber Ara