Dolar

32,4128

Euro

34,8162

Altın

2.431,26

Bist

9.991,01

Kupada maçın ardından

Kupada maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-02 18:46:59

Kupada maçın ardından
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Fatih Karagümrük'ü penaltılarla eleyerek tur atladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Korkmaz, genç oyuncular ve az süre alan oyuncularının iyi bir performans gösterdiğini anlatarak, "Her şeye rağmen kazanmak güzel. Oyuncularımı kutluyorum. Rakibimiz genç ve dinamik oyunculardan kurulu iyi takımdı. Güzel, keyifli bir maçtı. Önemli olan turu geçmekti ve bundan dolayı mutluyuz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de 6 Aralık Pazar günü Çaykur Rizespor'la oynayacakları maça da değinen Korkmaz, "Sakatımız çok. Mersin İdmanyurdu'nu sevenler maça gelmeli. Zor durumda herkes sahip çıkmalı. Güzel dönem de sırtınızı sıvazlayan çok olur, zor dönemde dostunuz belli olur. Zor şartlarda takımı idare etmeye çalışıyoruz. İnşallah bu zor dönemleri aşmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Korkmaz, kulüpteki sıkıntıların çözülmediğini vurgulayarak, "Başkan tek başına mücadele ediyor. Elinden geldiğini yapıyor ama maalesef sıkıntılar çözülmedi. Ben geldiğimden beri sorun var. Beni buldu. İyi bir ivme yakalamıştık ama problem patlak verince ivmemiz aşağıya gitti. Bırakabilirdim ancak oyuncularımın manevi olarak yanında durmayı istedim. Onlarla işin üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Zaman her şeyi gösterir. Ben de zamana bıraktım" şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli hakkında da görüş bildiren Korkmaz, "Mustafa hoca için hayırlı olsun. Futbolculuk dönemimde beni ilk defa A takıma alan oydu. Bugün, genç oyunculara şans veriyorsam onun bana gösterdiği güvenden dolayı. Ona çok teşekkür ediyorum. Allah yolunu açık etsin" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Ara