Dolar

32,3970

Euro

34,6318

Altın

2.391,11

Bist

10.045,74

Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırı

Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırı

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-26 20:41:59

Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırı
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırı düzenlenmesine ilişkin, "Bu alçakça terör saldırısı aynı zamanda demokrasimize, cumhuriyetimize ve barışımıza yönelmiş, birliğimiz ve bütünlüğümüzü hedef almıştır" dedi.

Torun, yazılı açıklamasında, CHP heyetinin konvoyunun geçişi sırasında yaşadıkları alçakça terör saldırısını şiddetle kınadığını ve lanetlediğini belirtti.

Saldırıda şehit düşen askere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen Torun, şunları kaydetti:

"Bu alçakça terör saldırısı aynı zamanda demokrasimize, cumhuriyetimize ve barışımıza yönelmiş birliğimiz ve bütünlüğümüzü hedef almıştır. Ülkemizin her köşesinde ve herkese yönelik ciddi bir güvenlik zafiyet yaşandığı bir kez daha ortaya çıkmıştır. Şu bilinmelidir ki; barışa, demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne bağlılığından ve inancından hiçbir zaman ödün vermemiş olan CHP, terörle olan mücadelesinden de hiçbir zaman ödün vermeyecek, mücadelesine sonuna kadar devam edecektir. CHP'nin demokrasiye olan inancı tamdır. Amaçlarını terör eylemleriyle gerçekleştirmek isteyenler asla hedeflerine ulaşamayacaklardır. Atatürk ilke ve devrimlerinin ülke için ne kadar zorunlu olduğu bir kez daha açıkça anlaşılmıştır."

Haber Ara