Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Kasımpaşa'nın rakibi formda Akhisar Belediyespor

Kasımpaşa'nın rakibi formda Akhisar Belediyespor

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-06 12:05:15

Kasımpaşa'nın rakibi formda Akhisar Belediyespor
Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında yarın İstanbul'da Akhisar Belediyespor'la karşı karşıya gelecek.

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde son 5 maçta bir kez kazanabilen Kasımpaşa, formda rakibiyle zorlu mücadeleye çıkacak. Bu dönemde 6 puan toplayan lacivert-beyazlılar, aynı periyotta 4 maçını kazanan, bir kez berabere kalan Akhisar Belediyespor'u konuk edecek.

Ligin 10. haftasında Beşiktaş ile dış sahada 3-3 berabere kalan Kasımpaşa, 5 haftalık bölümde tek galibiyetini Medicana Sivasspor'u 2-1 yenerek aldı. Antalyaspor ile 0-0 eşitliği bozamayan ve Çaykur Rizespor maçından 1-1 beraberlikle ayrılan lacivert-beyazlı ekip, sahasında Bursaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Kasımpaşa'nın yarınki rakibi Akhisar Belediyespor ise son dönemdeki performansıyla dikkatleri üstüne çekiyor. Ligin ilk 5 haftasında sadece bir kez kazanabilen Ege temsilcisi, 3 beraberlik ve 1 yenilgi sonunda 6 puanla 10. sırada kendine yer bulabilmişti. Akhisar Belediyespor, 5. haftanın ardından bambaşka bir görüntüye girdi ve puan tablosunda hızla yükseldi. Sonraki 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puan toplayan Akhisar Belediyespor, topladığı 19 puanla 4. sıraya kadar yükseldi.

- Veysel Sarı cezalı

Kasımpaşa'da Beşiktaş maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Veysel Sarı, yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.

Lacivert-beyazlı ekipte, üç sarı kartı bulunan Tunay Torun, Akhisar Belediyespor karşısında kart gördüğü takdirde cezalı duruma düşecek ve 12. haftada Kayserispor ile oynanacak karşılaşmada takımını yalnız bırakacak. Lacivert-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Omerou ve İsmail Ayaz'ın da karşılaşmada forma giymemesi bekleniyor.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetecek.

Haber Ara