Dolar

32,4082

Euro

34,8156

Altın

2.434,22

Bist

9.915,62

Kartal'da eğlence mekanlarına yılbaşı denetimi

Kartal Belediyesi'ne bağlı zabıta ile Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan restoran ve eğlence yerlerini yılbaşı öncesinde denetledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-29 11:33:56

Kartal'da eğlence mekanlarına yılbaşı denetimi
Kartal Belediyesi'ne bağlı zabıta ile Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan restoran ve eğlence yerlerini yılbaşı öncesinde denetledi.

Kartal Belediyesi Zabıta ile Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesinde ilçede bulunan restoran ve eğlence yerlerini denetledi. Kartal Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla İlgün ile Ruhsat ve Denetim Müdürü Funda Aydoğan başkanlığındaki ekipler tarafından yapılan denetimlerde restoran ve eğlence yerlerinin hijyen ve sağlık kurallarına uygun hizmet verip vermediği büyük bir titizlikle denetlendi. Restoran ve eğlence yerlerinin en hassas noktaları olan imalathane ve mutfak bölümlerini denetleyen ekipler, işletmelerin ruhsatlarını, fiyat tarifelerini ve çalışanların sağlık karnelerini de inceledi.

Her zaman ilçede bulunan işletmeleri denetlediklerini, yılbaşı nedeniyle ise daha hassas davrandıklarını ifade eden Kartal Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla İlgün, "Belediye başkanımızın talimatları doğrultusunda Kartal'da bulunan bütün restoranları sürekli denetliyoruz ancak bugün yılbaşına has olarak Kartal'daki bütün restoranları denetliyoruz. Zabıta ve ruhsat denetleme müdürlüğü ekipleri denetleme yaparak sağlıklı huzurlu ve esenlikli bir şekilde girebilmeleri için denetimlerimizi yapıyoruz" dedi.

Denetimlere katılan Ruhsat ve Denetim Müdürü Funda Aydoğan, ilçede 80'e yakın işletme bulunduğunu belirterek, "Umuma açık dediğimiz iş yerleri halkın eğlenip rahatça vakit geçirdiği yerler için ruhsat vermek ve denetlemek tamamen bizim yetkimizde. 80'e yakın mekan ilçemizde mevcut. İşyerinde fizik şartlar tamam. Zaten eksik olsaydı biz gerekli cezayı kesecektik. Ruhsatlı mekanlara belli bir süre tanıyıp süre zarfında eksiklikleri yapmadığı taktirde encümene eksiklikleri yazarak cezai işlem çıkartıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Ara