Dolar

32,2583

Euro

34,7853

Altın

2.401,26

Bist

10.247,75

İstanbul'daki terör saldırısı

İstanbul'daki terör saldırısı

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-10 16:07:35

İstanbul'daki terör saldırısı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Vezneciler'deki Şehzadebaşı Camisi'nde cuma namazını kıldıktan sonra, terör saldırısından zarar gören esnafa ziyarette bulundu, patlamanın olduğu yerde hayatını kaybedenler için dua etti.

Müezzinoğlu ve Demir, cuma namazını Şehzadebaşı Camisi'nde kıldı. Camiden çıktıktan sonra patlamada zarar gören esnafı ziyaret edip taleplerini dinleyen Müezzioğlu ve Demir, daha sonra patlamanın olduğu bölgeye geçti. Mehmet Müezzioğlu, Mustafa Demir ve beraberindekiler, terör saldırısında hayatını kaybedenler için dua etti.

Mehmet Müezzinoğlu, burada yaptığı açıklamada, terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Olayın yaşandığı yerdeki esnafta gördüğü metanet ve sağduyuya vurgu yapan Müezzinoğlu, "Daha önce Bursa'daki terör saldırısından sonra görmüştüm, dün Midyat'ta gördük, bugün de burada aynı metaneti görüyorum. Bu birlik ve beraberlik ruhuyla Türkiye'yi büyük hedeflerine ulaşmaktan hiç kimse alıkoyamayacak." dedi.

Mustafa Demir ise saldırının yaşandığı Vezneciler'deki esnafın zararının karşılanması için hasar tespit ve bilirkişi raporu çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Devletimiz bu konuda hassasiyetle çalışırken asıl dikkatimi çeken ve sizinle paylaşmak istediğim konu patlamanın olduğu gün, hemen arkasından gelip ziyaret ettiğimiz esnaflarımızın tek bir düşüncesi vardı, şehitlerimiz. Şimdi de ziyaret ettim aynı vakar devam ediyor. İnsanlarımız normal hayatlarına dönmek için çaba gösteriyorlar. İnşallah bir daha bu tür olaylarla karşılaşmayız. Hepimizin başı sağ olsun" diye konuştu.



Haber Ara