Dolar

32,2549

Euro

34,7609

Altın

2.389,20

Bist

10.276,88

'Her Yönüyle Trabzon' etkinlikleri

'Her Yönüyle Trabzon' etkinlikleri

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-12 21:57:23

'Her Yönüyle Trabzon' etkinlikleri
Trabzon Büyükşehir Belediyesince 10'uncu kez düzenlenecek "Her Yönüyle Trabzon" etkinlikleri, bu yıl Trabzon'un kardeş şehri olan Almanya'nın Dortmund kentinde gerçekleştirilecek.

Etkinlikler sebebiyle Trabzon Büyükşehir Belediyesinde tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu ve Salih Cora, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Avrupa Dernekler Federasyonu Başkanı Salih Altınışık katıldı.

Gümrükçüoğlu, burada yaptığı konuşmada, "Her Yönüyle Trabzon" etkinliklerini bu yıl Avrupa'da yapma kararı aldıklarını belirterek, "Bu uygulama için 2014 yılında birlikte projeler gerçekleştirdiğimiz iki ülkenin ve iki halkın kardeşliğini ortaya koyduğumuz kardeş şehrimiz Almanya'nın Dortmund kenti seçilmiş oldu" dedi.

Gümrükçüoğlu projede emeği geçenlere teşekkür ederek, etkinlikle Trabzon'u barışıyla kardeşliğiyle sanatıyla kültürüyle Avrupa'da bütün dünyaya tanıtacaklarını söyledi.

Salih Altınışık da Dortmund'taki etkinlikle Avrupa'ya bir ilki yaşatacaklarını ifade ederek, "Trabzon'un Ankara'da yaktığı bu meşaleyi Avrupa ve dünyaya taşıyacaklarını dile getirdi.

Etkinliklerin 24-28 Şubat tarihleri arasında Dortmund'ta düzenleneceği kaydedildi.

Haber Ara