Dolar

32,2367

Euro

34,7746

Altın

2.429,51

Bist

10.268,58

Halk oylamasına doğru

AK Parti İzmir Gençlik Kolları üyeleri, Gençlik Kolları Genel Başkanlığı tarafından hazırlanan Evet Gazetesi'ni posta yoluyla CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na gönderdi

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-07 14:43:55

Halk oylamasına doğru
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapılmak istenen anayasa değişikliği hakkında bilgi sahibi olmadığını savunarak, kendisine dağıtımını yaptıkları Evet Gazetesi'ni gönderdiklerini bildirdi.

Konak Meydanı'nda üyelerle bir basın açıklaması yapan Yüksel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir radyo programında sarfettiği "Cumhurbaşkanı başka partinin genel başkanı, başbakan da başka bir partinin genel başkanı. Asıl kavga o zaman çıkacak" sözlerinin sürece ilişkin bilgisizliğini gösterdiğini ileri sürdü.

Anayasa değişikliğiyle başbakanlık kurumunun kaldırılmak istendiğinden Kılıçdaroğlu'nun haberinin olmadığını kaydeden Yüksel, şunları söyledi:

"Bugüne kadar yaptığı açıklamalarda neyi savunduğunu dahi bilmediğini üzülerek, görmüş bulunmaktayız. Bu aslında CHP'ye oy veren seçmenler açısından üzüntü verici bir durum. En azından halk oylaması süresince Kılıçdaroğlu'nun 'hayır' dediği anayasa değişikliğine hakim olması için genel merkez gençlik kolları başkanlığımızın hazırladığı, bizim de İzmir'de dağıtmaya devam ettiğimiz Evet Gazetesi'ni posta yoluyla Kılıçdaroğlu'na göndereceğiz. Umarız kendisi de okuyup inceleyip kendine oy veren seçmene doğru bilgilendirme yapar diye ümit ediyoruz."

Açıklamanın ardından PTT'nin Konak Şubesine giden üyeler, CHP Genel Merkezi ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na Evet Gazetesi gönderdi.



Haber Ara