Dolar

32,2007

Euro

35,0202

Altın

2.521,86

Bist

10.728,88

Kassam İsrail'e meydan okudu: Ordunuzun itibarını yok edeceğiz

Hamas hareketinin askeri kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları bugün yaptığı açıklamada, Gazze'nin güneyindeki Refah şehrinde bir İsrail askeri mühendislik gücünü hedef aldığını duyurdu.

2 Hafta Önce Güncellendi

2024-05-09 22:21:40

Kassam'ın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"El Kassam Mücahidleri, Gazze'nin güneyindeki Refah şehrinde 3 araç, bir kazıcı ve bir grup askerden oluşan Siyonist mühendislik gücünün bulundukları bir tüneli bubi tuzakla patlatmayı başardılar ve arkalarında ölü ve yaralı bıraktılar."

"ORDUNUZUN İTİBARINI YOK EDECEĞİZ"

Kassam Tugayları, bugün yapılan başka bir açıklamada ise, savaşı sürdürmeye hazır olduklarını gösteren bir video yayınladı.

"Ordunuzun itibarını yok edeceğiz" başlıklı videoda, Kassam savaşçılarının fırlatma hazırlıkları sırasında izleme operasyonları yürüttüğü, roket bataryaları ve havan mermileri yüklediği görülüyor.

Video, Hamas'ın İsrail'in Gazze'nin çeşitli bölgelerinde verdiği yenilgiden daha az olmamak üzere İsraillilere yenilgi yaşatacağını vurgulayarak bunun piknik olmayacağını söylediği Refah'taki İsrail geriliminin ardından geldi.

İSRAİL GÜÇLERİ VURULDU

Kudüs Tugayları, bugün Gazze şehrinin güneybatısındaki Şeyh Aclin bölgesindeki Filistinlilerin evlerinde konuşlanmış işgal güçlerini hedef alan bir video klip de yayınladı.

2_570

Videoda, Saraya savaşçılarının, işgal askerlerinin evlerin içindeki gözlemleri ve üzerlerine havan topları atmaya başlamadan önce barikatlandıkları mevziler görülüyor.

3_333

Arap Postası

Haber Ara