Dolar

32,3621

Euro

34,6497

Altın

2.387,51

Bist

10.181,35

Gürkan, vatandaşları provokatörlere karşı uyardı

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapılan darbe girişimi karşısında demokrasi ve milli iradeye sahip çıkan vatandaşları provokasyonlara karşı uyardı. Gürkan, 'Provokatörlerin oyununa gelmeyin' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-18 17:49:33

Gürkan, vatandaşları provokatörlere karşı uyardı
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapılan darbe girişimi karşısında demokrasi ve milli iradeye sahip çıkan vatandaşları provokasyonlara karşı uyardı. Gürkan, "Provokatörlerin oyununa gelmeyin" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızmış Fetullahcı Terör Örgütü tarafından yapılan darbe girişimi karşısında demokrasi ve milli iradeye sahip çıkan vatandaşlar, Malatya'da Valilik önünde 'Demokrasi Nöbeti' tutmaya devam ediyor. Burada vatandaşlara seslenen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'nın her zamanki gibi millet iradesine ve demokrasiye sahip çıktığını belirterek, "Malatya yine kendisine yaraşanı, yakışanı yaptı. Demokrasiye sahip çıktı. Bu sokaklarda sizler var olduğunuz sürece, bu sokaklarda hiçbir şekilde müdahale ve darbe olamaz. Hepinizden Allah razı olsun. Bu bir demokrasi nöbeti. Malatyalılar demokrasi nöbetinde. Sabaha kadar ne zamanki Cumhurbaşkanımız nöbet bitmiştir herkes evlerine gitsin dedikten sonra bizlerde sakin ve sessiz Malatya'ya yakışan, onur içinde evlerimize gideriz" diye konuştu.

Gürkan, provokatörlere karşı vatandaşlara uyarılarda bulunarak, "Şuna da dikkat edelim aramıza giren veya girmek isteyen provokatörler olabilir. Fevri halde hareket eden olabilir. Onları hoşgörüyle karşılayıp ve onları teskin ederek aramızdan uzaklaştıracağız. Partimizden, İl Başkanımızdan, Büyükşehir belediye Başkanımızdan ve biz ilçe başkanlarımızdan gelmeyen söze hiçbir şekilde itibar etmeyin. Çünkü kurt dumanlı havayı sever. O yüzden biz bu şeylere asla itibar etmeyelim. İtibar eden arkadaşlarımızı da uyaralım. Allah'a emanet olun. Hepinize hayırlı nöbetler diliyorum" diye konuştu.

Haber Ara