Dolar

32,2297

Euro

34,7411

Altın

2.454,41

Bist

10.218,58

Günün özeti

Günün özetiGünün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-11-09 18:02:17

Günün özeti
Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Gazilere saldırıya sert tepki

Ankara - Ankara'da gazilere yönelik saldırıya sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu şehir magandaları, bu teröristler, bu zihniyetin bu ülkede nasıl barınabildiğini düşünmemiz, sorgulamamız lazım" dedi.

...

Fabrika sahibi ve iş güvenliği uzmanı tutuklandı

Bursa - Bursa'da 5 kişinin hayatını kaybettiği 16 kişinin de yaralandığı patlamanın yaşandığı fabrikanın sahibi ile kadın iş güvenliği uzmanı tutuklandı.

...

Basketbolun duayen ismi Mehmet Baturalp vefat etti

İstanbul - Türk basketbolunun efsane isimlerinden eski milli sporcu ve milli takım antrenörlerinden Mehmet Baturalp vefat etti.

...

Driftçilere Yargıtay'dan kötü haber

Bursa - Yargıtay, drift tabir edilen tehlikeli hareketleri yapan trafik magandaları için emsal niteliğinde bir karar aldı. Yargıtay 12. Ceza Dairesi, Bursa'da bir driftçi için yerel mahkemenin verdiği beraat kararını bozdu.

...

18 yıl ceza aldı, avukata saldırdı

İstanbul - Yargılandığı cinsel taciz davasında 18 yıl hapis cezası alan ve duruşma sonrası müşteki avukatını darp eden sanık E.A., "kasten yaralama", "tehdit" ve "hakaret" suçlarından 31 bin 200 TL adli para cezasına çarptırıldı. Sanığın avukatı darp ettiği anlar kameralara yansıdı.

...

Ayvayı yedi, parasını astı

Bursa - İznik ilçesinde, canı meyve çeken bir vatandaş, yol kenarındaki ağaçtan ayva koparıp yedi, dala ise 5 lira astı. Para polisler tarafından bulundu.

...

Motorlu testereyle damat traşı

Çorum - Çorum'da damat motorlu testereyle traş edildi. Ama olay sanıldığı gibi değildi, tamamen bir espriden ibaretti. Zira motorlu testere de zincir yoktu.

Haber Ara