Dolar

32,3630

Euro

34,9070

Altın

2.386,90

Bist

10.276,88

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-02 18:01:47

Günün özeti
Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

ABD'de katliam: 50 ölü

ABD'nin Las Vegas kentinde bir açık hava konserinde gerçekleştirilen saldırıda 50 kişi öldü, 406 kişi ise yaralandı. Saldırının faili ölü olarak ele geçirilirken, saldırgana yardım eden bir kadının yakalandığı bildirildi.

...

Şehidin cenazesine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı

Şırnak'ta bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Yüzbaşı Mustafa Erdal, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

...

"OHAL sonrası yargı yolu açılacak"

Başbakan Binali Yıldırım, "İtirazlar gelsin, incelenecek, haksızlığa uğrayanlar işlerine dönebilecekler. Buna rağmen mağdurum diyen varsa OHAL sonrası yargı yolu da açılacak. OHAL olduğu için şuan yargıya gidemiyorlar. O yol da açılacak" dedi.

...

68 terörist etkisiz hale getirildi: 5 bin 599 kişi gözaltına alındı

İçişleri Bakanlığı ülke genelinde yürütülen terörle mücadele operasyonlarında son bir haftada 49'u ölü 68 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bin 202'si terör, 3 bin 715'i uyuşturucu ve kaçakçılık, 682'si düzensiz göçle mücadele kapsamında olmak üzere toplam 5 bin 599 kişi de gözaltına alındı.

...

Türk jetleri Zap'ta PKK'yı vurdu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kuzey Irak'ın Zap bölgesindeki bölücü terör örgütü PKK'nın kamplarına yönelik hava harekatı düzenlendiğini açıkladı.

...

Kadına yumruk atan saldırgan hakkında karar

Ataşehir'de yolda yürüdüğü sırada A.Ç. isimli kadına yumruk atan Hakan D., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece "basit yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Saldırgan ifadesinde, "Ben çok sert bir şekilde itmedim. Bayan zayıftı, bir an dengesini kaybetti, düştü" dedi.

...

Fransa'daki yangında 3 Türk hayatını kaybetti

Fransa'nın Mulhouse kasabasındaki bir binada meydana gelen yangında 3'ü Türk vatandaşı 5 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

Haber Ara