Dolar

32,2851

Euro

34,7454

Altın

2.395,81

Bist

10.247,75

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-01 17:38:16

Günün özeti
Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Bahçeli'nin idam çağrısına yanıt verdi

Ankara - Başbakan Binali Yıldırım, "Sayın Bahçeli'nin düşüncesini dikkate alacağız, biz de anayasada gerekli teklifimizi bu doğrultuda yapacağız" dedi.

...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine kayyum atandı

Diyarbakır - Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın tutuklandığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine, Ankara'nın Etimesgut İlçe Kaymakamı Cumali Atilla kayyum olarak atandı.

...

Bahçeli: Adında cumhuriyet olup da...

Ankara - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya ilgili, "Adında cumhuriyet olup da, cumhuriyet değerlerine en çok zarar veren, Türkiye karşıtı oluşumları sevindirip umutlandıranların medya özgürlüğüne sığınmaları inandırıcı görülemeyecektir" dedi.

...

13 PKK'lı terörist daha !

Hakkari - Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 13 PKK'lı terörist daha etkisiz hale getirildi.

...

RTÜK'e FETÖ operasyonu: 21 gözaltı

Ankara - Ankara polisinin, FETÖ soruşturması kapsamında Radyo ve Televizyon Üst Kuruluna (RTÜK) düzenlediği operasyonda 21 kişi gözaltına alındı.

...

Fırat Kalkanı Harekatında 70. gün

Ankara - Türk Silahlı Kuvvetleri, (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı'nın 70. gününde yaşanan çatışmalarda 12 muhalifin yaralandığını, tespit edilen 120 DEAŞ terör örgütü hedefine ve 2 PYD/PKK hedefine ateş destek vasıtaları ile atış yapıldığını açıkladı.

Haber Ara