Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

'Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'na doğru

'Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'na doğru

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-17 12:25:53

'Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'na doğru
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 2-5 Şubat 2016'da kapılarını 10. kez katılımcılara açacak.

İZFAŞ'tan yapılan açıklamada, alanında Avrupa'nın en büyüğü ve sektörün Küresel Fuar Endüstrisi Birliği (UFI) onaylı tek fuarının yerli ve yabancı sektör temsilcilerini İzmir'de buluşturacağı belirtildi.

"Fuarİzmir"de düzenlenecek organizasyonda başta Avrupa olmak üzere dünyanın birçok ülkesinden ziyaretçi getirmek için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Öte yandan dünyaca ünlü modacılara ev sahipliği yapan gala gecesi, genç stilistlere yeni bir yarışma ve keşfedilme fırsatı sunan Gelinlik Tasarım Yarışmasının da bu sene İzmir'de moda rüzgarı estireceği ifade edildi.

Sektöre yönelik ve yalnızca profesyonel alıcıya hitap eden fuarda, gelinlik, damatlık, abiye giyim ürünleri sergilenecek.

IF Wedding Fashion İzmir â€" Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, Ege Giyim Sanayicileri Derneği'nin partnerliğinde, Ekonomi Bakanlığı, İzmir Ticaret Odası, KOSGEB, Moda ve Hazır Giyim Federasyonu ve Mimar Kemalettin Moda Merkezi'nin destekleriyle gerçekleştirilecek.

Haber Ara