Dolar

32,2686

Euro

34,7564

Altın

2.380,78

Bist

10.276,88

Futbol: UEFA Avrupa Ligi

Futbol: UEFA Avrupa Ligi

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-22 20:56:18

Futbol: UEFA Avrupa Ligi
UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Beşiktaş ile Rusya'nın Lokomotiv Moskova ekibi arasında oynanan maçın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.

Karşılaşmanın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, iki takım da önemli pozisyon bulamadı. Maçın ilk bölümünde kontrollü bir mücadele sergileyen Beşiktaş daha sonra orta alanda topa daha fazla sahip olarak, oyunu rakip sahaya yığmaya çalıştı. Ancak hücumda istediği pozisyonları üretemeyen siyah-beyazlı takım, ilk yarıda gol atmayı başaramadı.

Taraftarı önündeki maçın ilk dakikalarında baskılı olan Lokomotiv Moskova ise rakibinin orta sahada kontrolü ele geçirmeye başlamasıyla savunma güvenliğini ön plana alarak dengeli bir mücadele ortaya koydu. İlk yarıda hücumda pek varlık gösteremeyen Rus ekibi, rakip kalede tehlikeli pozisyon üretemedi ve soyunma odasına 0-0 berabere gitti.

18. dakikada Sosa'nın pasıyla solda topla buluşan Quaresma'nın çaprazdan ceza sahasına girerek yaptığı vuruşta, top kaleci Guilherme'de kaldı.

23. dakikada Lokomotiv Moskova savunmasının uzaklaştırmak istediği topu ceza sahasının sağ tarafında kontrol eden Gomez'in dar açıdan vuruşunda meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.

36. dakikada Beck'in sağdan ortasında, ceza sahasında Gomez'in kafa vuruşunda top yandan dışarı gitti.

37. dakikada N'Dinga'nın ceza sahası dışından sert şutunda, kaleci Tolga Zengin üzerine gelen topu kontrol etti.

Kalan sürede önemli pozisyon olmadı ve ilk yarı 0-0 berabere tamamlandı.

Haber Ara