Dolar

32,4431

Euro

34,8930

Altın

2.438,39

Bist

9.915,62

Fransa'daki terör saldırısı

Fransa'daki terör saldırısı

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-15 17:00:44

Fransa'daki terör saldırısı
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Yaşar Doğan, tüm dünyayı tehdit eden terör salgınının önünü kesmek için ulusal ya da bölgesel değil; uluslararası politikalar, yaptırımlar, çözüm önerileri ve güç birliklerinin gerektiğini bildirdi.

TÜMSİAD'dan yapılan açıklamada Doğan, Fransa'nın Nice şehrinde meydana gelen hain terör saldırısını şiddetle kınadıklarını, Fransa devletinin ve halkının acısını paylaştıklarını dile getirdi.

Bu saldırının terörün her yerde ve her zaman acımasız olduğunu kendilerine bir kez daha gösterdiğini aktaran Doğan, "Günümüzde toplu ölümlerin hâlâ terör saldırılarından geliyor olması kabul edilemez." ifadelerini kullandı.

Açıklamada Doğan'ın şu görüşlerine de yer verildi:

"Tüm dünyayı tehdit eden terör salgınının önünü kesmek için ulusal ya da bölgesel değil uluslararası politikalar, yaptırımlar, çözüm önerileri ve güç birlikleri gerekiyor. En vicdansızca işlenen insanlık suçu olan teröre karşı tüm ülkelerin acilen tek vücut olarak karşı durabilmesi şart. Bizler iş adamları olarak bu konuda atılması gereken her türlü adım için hazırız. Bu acıyı maalesef yaşamış bir millet olarak Fransa halkıyla birlikte ve dayanışma içinde olduğumuzu belirtiriz. Dileriz insanlık bu acıyla bir kez daha sınanmaz. Tüm dünyanın başı sağ olsun."

Haber Ara