Dolar

32,3984

Euro

34,7846

Altın

2.434,83

Bist

9.973,30

Evcil hayvan ürünleri Migros'ta yüzde 50 indirimli

Evcil hayvan ürünleri Migros'ta yüzde 50 indirimli

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-03 11:32:02

Evcil hayvan ürünleri Migros'ta yüzde 50 indirimli
Tüm evcil hayvan ürünleri Migros mağazaları ve Migros Sanal Market'te yüzde 50 indirimli olarak hayvanseverlerle buluşuyor.

Şirket açıklamasına göre, hayvanların yaşam hakları konusuna yönelik geliştirdiği proje ve kampanyalarla yılın her günü evcil hayvanlara destek veren Migros, Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) iş birliğinde 3 yıldır yürüttüğü proje kapsamında, sokak ve ormanlarda yaşayan hayvanların beslenmesi için düzenli gıda yardımında bulunuyor.

Bunun yanında sokak hayvanlarını beslemek isteyen müşterilerine de uygun fiyatlı ve pratik çözümler sunan Migros'un 100 gramlık paketler halinde satışa sunduğu "Dostluk Maması" ile sokaktaki kedi ve köpeklerinin bir öğünlük mama ihtiyacı karşılanıyor.

Migros, Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla tüm evcil hayvan mama ve ürünlerinde yüzde 50 indirim uyguluyor. Dostluk Maması ürünü de kampanya kapsamında yüzde 50 indirimle satışa sunuluyor. Migros, Macrocenter ve Sanal Market'te geçerli olan kampanya 12 Ekim'e kadar devam edecek.

Sokak hayvanlarının beslenmesi için HAYTAP ile işbirliği yapan Migros, bu doğrultuda barınak, sokak ve ormanlarda açlıkla mücadele eden hayvanlara destek oluyor. 2014 yılında 6 pilot mağaza ile başlayıp, 2016 yılında 40 ilde 338 Migros mağazasına yayılan proje kapsamında son kullanım tarihi yaklaştığı için raflardan kaldırılan meyve, sebze, et, şarküteri ve kuru gıda ürünleri, niteliği ve soğuk zinciri bozulmadan muhafaza edilerek aynı gün HAYTAP gönüllülerine teslim ediyor.

Haytap gönüllüleri ise Migros Grubu mağazalarından yetki belgesi ile aldıkları bu ürünleri yine en kısa sürede ayıklama, temizleme ve hazırlama işlemlerine tabi tutarak orman, barınak ve sokakta yaşayan hayvanlarının beslenmesinde kullanıyor.

Haber Ara