Dolar

32,2321

Euro

34,7744

Altın

2.437,21

Bist

10.268,58

Denizlispor Teknik Direktörü Yalçın:

Denizlispor Teknik Direktörü Yalçın:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-02 18:27:01

Denizlispor Teknik Direktörü Yalçın:
PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un teknik direktörü Ali Yalçın, Samsunspor maçını kazanarak, Karşıyaka karşısındaki galibiyetlerini taçlandırmak istediklerini söyledi.

Yeşil siyahlılar Şemikler Haluk Ulusoy Tesislerinde teknik direktör Yalçın yönetimde yaptığı antrenmanla Cumartesi günü oynanacak Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Ali Yalçın, antrenman öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak iyi oynamalarına rağmen şansızlıklar nedeniyle bunu skora yansıtamadıklarını ancak son 2 haftada şanslarının dönmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Samsunspor maçında bunun sürmesi için sahada ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Yalçın, "Son 2 haftada iyi futbolumuzu skora yansıtarak 4 puan topladık. Rakibimiz de son 2 haftada puan kayıpları yaşadı. Onlara bu hafta da puan kaybı yaşatacağımızı düşünüyoruz. Samsunspor maçını kazanarak, Karşıyaka galibiyetini taçlandırmak istiyoruz" dedi.

Takımın iyi form yakaladığını, oyun içerisinde sistem değişikliğine futbolcuların kısa sürede uyum sağladığını dile getiren Yalçın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sakat futbolcularımız da takıma katılması oyuna olumlu yansıdı. Bu futbolcu kardeşlerimizin performansının artmasıyla takımımızın daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Allah bize maç şansı versin. Bu hafta Denizlispor'un yukarıya doğru çıkışının başlangıcı olacak bir hafta. Taraftarlarımızdan takıma sahip çıkmalarını istiyorum."

Öte yandan Karşıyaka maçının galibiyet primlerinin futbolculara dağıtıldığı öğrenildi.

Denizlispor'da defans oyuncuları Cenk Tosun, Dimov ve Tuna Üzümcü'nün sakatlıkları sürüyor.

Haber Ara