Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Cavit Bircan; 'Türkiye'nin önünü kesmek isteyenleri lanetliyorum'

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan; 'Türkiye'nin önünün kesilmesi için yapılan terör eylemlerini lanetliyorum' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-03 09:37:32

Cavit Bircan; 'Türkiye'nin önünü kesmek isteyenleri lanetliyorum'
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan; "Türkiye'nin önünün kesilmesi için yapılan terör eylemlerini lanetliyorum" dedi.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, özellikle son dönemde yaşananların Türkiye'nin önünün kesilmesi adına yapılan eylemler olduğunu vurgulayarak terörü lanetledi. Türkiye'nin gerek ekonomik gerekse sosyal anlamda gösterdiği büyük gelişmenin herkesi rahatsız ettiğini belirten Prof. Dr. Bircan, "Türkiye'de ülkemizin ve toplumun huzurunun bozulması adına yapılan her türlü eylemi ve terör olaylarını lanetliyorum. Ülkemizde bir kaos ortamı yaratarak bundan beslenmek isteyen hainler ellerinden geleni yapsa da, toplumumuz duruşuyla onlara her türlü platformda gereken cevabı vermektedir. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz ve ülkemiz adına büyük işlere imza atacağına inandığımız bu girişim de terörle mücadelenin başka bir çeşididir. Biz de akademi camiası ve sanayi olarak terörü böyle lanetleyeceğiz" diye konuştu.

Haber Ara