Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Bayramda Migros'a giden çocuklar 5 TL kazanacak

Bayramda Migros'a giden çocuklar 5 TL kazanacak

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-15 12:18:52

Bayramda Migros'a giden çocuklar 5 TL kazanacak
Ramazan Bayramı'nın ilk günü Migros mağazalarına giden çocuklar 5 TL'lik hediye çeki kazanıyor.

Migros'tan yapılan açıklamaya göre, lokumdan badem şekerine, baklavadan tatlıya, paket çikolata ve şekerden açık şekere kadar bayramda ikram edilebilecek çok sayıda ürün en kampanyalı fiyatlarla Migros mağazalarında tüketicilere sunuluyor.

Migros, tüm çocukları bayramın ilk günü mağazalarına bayramlaşmaya davet ediyor. MMM Migros, 5M Migros ve Maxi Tansaş mağazalarına bayramın ilk günü bayramlaşmaya giden çocuklara 5 TL değerinde hediye çeki verilecek. Çocuklar bu çeklerini bisküvi, çikolata, oyuncak ve süt alımlarında kullanabilecek.

Migros'un bayrama özel düzenlediği kampanyası kapsamında, Migros, 5M Migros, Migrosjet, Tansaş mağazalarından veya Sanal Market'ten Money Club Kart veya Money Club özellikli kartlarıyla bayramlık çikolata ve şeker ürünlerinden tek seferde 35 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes 5 Money, Money Bonus ile ödeme yapanlar ise 10 Money kazanıyor.

-Hediye için alternatif seçenek: HediyeM Kart

Migros Grubu, bayramda sevdiklerine vereceği hediyeler için henüz karar veremeyenlere HediyeM Kart ile farklı bir alternatif sunuyor. Hediye kartlara 5 ile 500 TL arasında değişen tutarlarda yükleme yapılabiliyor. Kartın hediye edildiği kişiler, yüklenen tutar karşılığında ihtiyaçları doğrultusunda diledikleri ürünü alabiliyorlar. HediyeM Kart, tüm Migros ve 5M Migros mağazalarından, Tansaş HediyeKart ise tüm Tansaş mağazalarından alınabiliyor.

Bayramda, her güne özel züccaciye fırsatları ile anneler ve mutfaklarına önem verenler için de özel kampanyalar sunan Migros, bugün Touch Me markalı çatal kaşık takımlarını yüzde 40 indirimle satışa sunuyor. Migros, 16 Temmuz'da termos çeşitlerini yüzde 40, 17 Temmuz'da ahşap mutfak gereçlerini yüzde 30, 18 Temmuz'da özel kendi ithalatı züccaciye ürünlerini yüzde 40 ve 19 Temmuz'da Lav markalı cam ürünlerini yüzde 30 indirimli olarak tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Babaları da unutmayan Migros, tüm kısa kollu gömleklerde yüzde 30 indirim uyguluyor, bayrama özel gömlek, kravat ve kemerden oluşan Maberra üçlü seti ise 18,95 TL'ye satışa sunuyor.

Haber Ara