Dolar

32,2594

Euro

34,7702

Altın

2.415,54

Bist

10.267,09

Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-07 19:37:49

Basketbolda maçın ardından
Spor Toto Basketbol Ligi'nin 5. haftasında sahasında Türk Telekom'a 84-80 mağlup olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Drasko Prodanovic, hem hücumda hem de savunmada kötü oynadıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Prodanovic, kendileri için çok önemli bir maçı kaybettiklerini vurgulayarak, "Bu maç bizim açımızdan çok önemliydi. Üst üste 3 maç kaybettikten sonra bu maçı kazanmalıydık. Hem hücumda hem de savunmada kötü oynadık. Türk Telekom'u tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

İstanbul ekibinin deneyimli oyuncusu Cemal Nalga ise hafta boyunca maça çok iyi hazırlandıklarını ama bunu sahaya yansıtamadıklarını belirtti.

- Türk Telekom cephesi

Başkent temsilcisinin başantrenörü Ercüment Sunter, maçın ilk yarısında rakiplerine çok fazla hücum ribaundu verdiklerini ve ikinci yarıda savunma ribaundlarını alarak geri geldiklerini kaydetti.

Deneyimli başantrenör, sakat oyuncuları olduğunu ve sezonun ilk maçını oynayamayınca ritm bulamadıklarını belirterek, "Zor bir deplasmandan geldik. Ligde 3 haftadır kazanamadık. Sezonun ilk haftasında oynayamayınca ritmimiz bozulmuştu. Avrupa maçları devreye girince toparlandık. İlk devre rakibimize çok fazla hücum ribaundu verdik. İkinci devre savunma ribaundlarını alınca geri geldik. Bizim için önemli bir galibiyet oldu" değerlendirmesinde bulundu.

Basketbolculardan Murat Göktaş ise iyi mücadele ederek kazanmayı bildiklerini ifade etti.

Haber Ara