Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Başkan Yurdunuseven'den, Türk Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ne ziyaret

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 'Kızılay Haftası' kapsamında Türk Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Danıştekin'i ziyaret etti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-03 17:49:57

Başkan Yurdunuseven'den, Türk Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ne ziyaret
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, "Kızılay Haftası" kapsamında Türk Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Danıştekin'i ziyaret etti.

Başkan Yurdunuseven beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türk Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Danıştekin'e bir ziyaret gerçekleştirdi. Türk Kızılay Derneği'nin yüz yılı aşkın bir süredir hem ülkemizde hem de dünyanın dört bir yerinde yardıma muhtaç her insanın yanında olduğuna dikkat çeken Başkan Yurdunuseven, Başkan Danıştekin'e yapmış oldukları yardım faaliyetleri nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Danıştekin ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurduseven ve yönetimine teşekkür etti. Danıştekin, Türk Kızılay'ının Türkiye'nin en geniş, en büyük teşkilatlarından biri olduğunu, ulusal ve uluslararası yardım kuruluşu olarak 145 yıldır çalışmalarını başarıyla yürüttüğünü söyledi.

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Haber Ara