Dolar

32,2640

Euro

34,7553

Altın

2.412,59

Bist

10.267,09

Başkan Ataç'ın terör olayları ile ilgili mesajı

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, ülkede yaşanan terör olaylarına ilişkin bir mesaj yayımladı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-18 15:25:18

Başkan Ataç'ın terör olayları ile ilgili mesajı
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, ülkede yaşanan terör olaylarına ilişkin bir mesaj yayımladı.

Başkan Ataç mesajında, terör örgütünün son günlerde yaptıkları hain saldırılara dikkat çekti. Ataç mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemiz her gün yeni bir kabusa uyanıyor ve yeni bir terör dalgası ile karşı karşıya kalıyor. Korku, endişe ve güvensizliğin hakim olduğu bir atmosferde acı haberler alıyoruz. İstedikleri korku iklimini oluşturmak için haince eylemler gerçekleştiren terör örgütünü son hedefi Hakkari, Van ve Elazığ oldu. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun da dediği gibi; 'Bir gecede onlarca insanı katleden teröre kesin çözüm bulunmadığı sürece, Türkiye güne huzurla uyanamayacak. Hükumetin öncelikli görevi ülkenin güvenliğini sağlamak olmalıdır.' Bu önlemlerin ilgili kurumlar tarafından bir an önce alınması gerekmekte. Güvenle ve huzurla uyanacağımız ve çocuklarımız barış ve kardeşlik ortamında yetiştireceğimiz bir ülke en büyük dileğimiz."

Açıklamasının devamında terörü lanetleyen ve şehit ailelerine başsağlığı dileyen Ataç, "Bu vesile ile Hakkari, Van ve Elazığ'da şehit düşen vatandaşlarımız ve emniyet güçlerimize Allah'tan rahmet, ülkemize ve yakınlarına baş sağlığı diliyor, Terörü ve destek verenleri lanetliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Ara