Dolar

32,3647

Euro

34,7143

Altın

2.389,64

Bist

10.167,60

Başkan Akgün'den emniyet teşkilatına taziye ziyareti

İSTANBUL (İHA) â€' İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 'Milletimiz, ülkemizin huzuru ve güvenliği için şehit olan kahramanlarımızı hiçbir zaman unutmayacak, sonsuza kadar saygı ve rahmetle yad edecektir' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-15 15:37:34

Başkan Akgün'den emniyet teşkilatına taziye ziyareti
İSTANBUL (İHA) â€" İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Milletimiz, ülkemizin huzuru ve güvenliği için şehit olan kahramanlarımızı hiçbir zaman unutmayacak, sonsuza kadar saygı ve rahmetle yad edecektir" dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece mahalle muhtarları ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan hain saldırı sonrası şehit olan ve yaralanan emniyet mensupları için başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Terörün her türlüsünü lanetlediğini belirten Başkan Akgün, "Bu ülke ve bu millet için gözünü kırpmadan canlarını feda eden polislerimiz için mahalle muhtarlarımızla birlikte İlçe Emniyet Müdürümüz Mustafa Acıkara'ya başsağlığı ziyaretinde bulunduk"? diye konuştu.

"Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız"

"Vatanımızı bölmeye ve şanlı bayrağımızı indirmeye çalışan hainlere karşı, ülkemiz üzerinde oyunlar oynamaya kalkan hainlere karşı kahraman mehmetçiğimiz ve emniyet güçlerimiz canları pahasına mücadele veriyor" diyen Başkan Akgün, konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Milletimiz, ülkemizin huzuru ve güvenliği için şehit olan kahramanlarımızı hiçbir zaman unutmayacak, sonsuza kadar saygı ve rahmetle yad edecektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi: 'Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.' Bu duygularla, şehit emniyet mensuplarımıza ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum."

Haber Ara