Dolar

32,2946

Euro

34,8253

Altın

2.414,40

Bist

10.267,09

Balıkesir'de üniversitede inşaattaki göçük

Balıkesir'de üniversitede inşaattaki göçük

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-15 17:10:01

Balıkesir'de üniversitede inşaattaki göçük
Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Morfoloji Bölümünün yeni hizmet binası inşaatındaki göçükte yaşamını yitiren işçilerden Nasif Yakıcı'nın cenazesi, Bigadiç ilçesinde toprağa verildi.

Göçükten çıkarılan ve Bursa Adli Tıp Kurumundaki işlemlerin ardından ailesi tarafından teslim alınan Yakıcı'nın cenazesi, Bigadiç ilçesine bağlı Esenli Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada dualar okundu ve helallik istendi, Yakıcı'nın ailesi ile yakınları üzüntü yaşadı.

Yakıcı'nın cenazesi, daha sonra Mahalle Mezarlığı'daki alanda kılınan namazın ardından aynı yerde toprağa verildi.

Evli ve iki kız çocuğu bulunan Yakıcı'nın uzun süredir inşaat ve tarım işçiliği yaparak geçimini sağladığı öğrenildi.

Bursa Adli Tıp Kurumunda işlemleri tamamlanan ve Bigadiç Devlet Hastanesi morguna getirilen Ali Akbaş'ın cenazesinin ise yarın ilçeye bağlı Dikkonak Mahallesi'nde toprağa verileceği belirtildi.

İşçilerden Mehmet Ali Hisar ile Mehmet Uzunkaş, Balıkesir'de toprağa verilmişti.

Öte yandan, Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar Ali Karadoğan ve İsmail Abul'un ise tedavileri sürüyor.

Üç katlı olarak planlanan hizmet binasının ikinci katında kolon bağlantılarının yapılması sırasında henüz belirlenemeyen nedenle göçük meydana gelmiş, bu sırada inşaatta çalışan 6 işçi göçüğün altında kalmıştı.

Göçükten yaralı kurtarılan Mehmet Uzunkaş, Ali Karadoğan ve İsmail Abul, hastaneye kaldırılmıştı. Uzunkaş, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Göçük altında kalanlardan Mehmet Ali Hisar, Ali Akbaş ve Nasif Yakıcı'nın cesedine ulaşılmıştı.

Haber Ara